TABUNG PAS: KE MANA PERGINYA SUMBANGAN ORANG RAMAI SEBELUM INI?

Seperti biasa, apabila ada sesuatu tragedi yang berlaku dalam negara, PAS akan mengambil kesempatan melancarkan pelbagai jenis tabung.

Kali ini PAS mengambil kesempatan melancarkan tabung atas nama membantu mangsa-mangsa banjir pula.

Rakyat Malaysia dinasihatkan agar tidak terpukau dengan hadith atau surah serta kata-kata manis yang terbit daripada mulut pemimpin-pemimpin PAS untuk memukau orang ramai menderma.

Mengikut maklumat yang dibisikkan oleh seorang staf ibu pejabat PAS Jalan Raja Laut KL, derma-derma yang dikutip oleh PAS selama ini tidak digunakan secara telus.

Mereka kutip derma untuk tujuan lain tetapi ada wang yang digunakan untuk tujuan politik.

Mengikut pemberi maklumat itu, derma yang dikutip PAS atas nama TABUNG TRAGEDI LAHAD DATU tahun 2013 tidak pernah diaudit dan dibentangkan secara telus kepada ahli-ahli parti dalam muktamar.

Tidak sampai 50 peratus wang kutipan TABUNG TRAGEDI LAHAD DATU diberikan kepada mangsa-mamgsa. Selebihnya wang-wang itu digunakan untul berkempen dalam Pilihan Raya Umum Ke-13.

Ambillah iktibar apa yang berlaku kepada TABUNG MEMALI, TABUNG TRAGEDI LAHAD DATU dan TABUNG PEMBINAAN LEBUHRAYA RAKYAT di Kelantan dan elakkan diri anda ditipu oleh PAS.

Jika anda ingin menderma, hulurkan terus kepada mangsa-mangsa mengikut kemampuan anda.

Ini bukan satu paksaan tetapi hanya satu pesanan. Jika anda tidak mahu rakyat Malaysia ditipu atas nama derma atau tabung, sila panjangkan pesanan ini.

Saya memanjangkannya kerana saya mendapat info sahih daripada kakitangan ibu pejabat PAS sendiri.

Jika anda ingin terus menderma kepada PAS, silakan.

Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger