PINTU PAGAR UM DIROBOH BAGI BAGI BERI @anwaribrahim MASUK DAN BERCERAMAH TANPA PERMIT


Hebat sungguh pelajar-pelajar universiti di Malaysia hingga sanggup menghalang polis daripada melakukan tugas mereka sehingga menyebabkan pintu pagar masuk utama Universiti Malaya (UM) roboh.


Semua ini gara-gara mempertahankan Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim yang akan ditentukan nasibnya esok hari di Mahkamah Persekutuan Putrajaya.


Kepada pihak pentadbir UM, tiada cara lain kecuali mengambil tindakan ke atas pelajar yang terbabit dalam membawa masuk Anwar Ibrahim ke dalam kampus tanpa persetujuan universiti.


Jelas, Anwar Ibrahim kini terdesak untuk meraih simpati rakyat dan pelajar dalam usaha meyakinkan bahawa tiada keadilan keladanya dalam kes liwat ini biarpun mahkamah usdah lebih 100 kali tertangguh.

Share this article :
 

+ comments + 3 comments

Anonymous
October 27, 2014 at 10:43 PM

Azmin mana?

Anonymous
October 28, 2014 at 12:41 AM

PECAT SAJA PENTADBIRAN UM..HARAPKAN PAGAR PAGAR MAKAN PADI..SUSU DIBERI DIBALAS TUBA....ORANG UMNO DAH TAK DAK KA NAK DIANGKAT JADI VC, TVC..... YANG DOK PI SERAH JAWATAN TU KAT PUAK PKR GILA BABI TU PASAI APA....

Anonymous
October 28, 2014 at 3:00 AM

UM jgn. jadi PENAKUT - perlu dakwa mamat-mamat PKRSODOM/DAPBANGKAI yg. mengajaq anak-anak muda Islam/Melayu kita menjadi MAHASEWEL-LONGKANG, yg. spt. BINATANG BUAS/PENGGANAS - sebab ini perhimpunan HARAM dlm. Univ! Aku heran betul PDRM tak dipanggil UM!

Kat Barat yg, asyik MELALAK kat Dunia Islam psl. "demokrasi dan hak asasi"-PENIPU mereka pun, tak dak Univ. depa yg. akan biaqkan perhimpanan HARAM-mcm-BINATANG-BUAS ni!

Makcik Sambal Belacan.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger