AMK MALAYSIA LANCARKAN MOBILISASI SELAMATKAN ANWAR IBRAHIM DARIPADA DIPENJARA AKIBAT LIWAT


AMK Malaysia akan menggerakkan mobilisasi besar-besaran untuk menzahirkan solidariti dan sokongan kepada Anwar Ibrahim yang berdepan kemungkinan dipenjarakan pada 28 Oktober 2014.

Ini kerana AMK akan tetap beranggapan Anwar Ibrahim tidak bersalah walaupun mahkamah menetapkan Anwar melakukan perbuatan terkutuk itu.

Sehubungan dengan itu, bermula hari ini mobilisasi yang akan dipimpin oleh Timbalan Ketua AMK Malaysia, Afif Bahardin telah melancarkan beberapa sebaran berbentuk infografik bagi tujuan tersebut.

Dalam hal ini, AMK sekali lagi akan menggunakan tema 'rakyat' bagi meraih simpati penyokong Anwar Ibrahim bagi membuat kacau-bilau dalam melaksakan keadilan kepada mangsa yang diliwat.

Di manakah keadilan kepada mangsa yang diliwat, Saiful Bukhari Azlan hanya semata-mata Anwar adalah pemimpin politik manakala Saiful hanya rakyat biasa?

Justeru itu, mahkamah diminta untuk tidak menerima desakan daripada pemimpin politik pembangkang hanya semata-mata hanya menyelamatkan pemimpin mereka daripada undang-undang.

Sebagai badan berkecuali dengan motto, yang bersalah tetap bersalah, mahkamah harus menetapkan pendirian mereka demi kelangsungan intergriti mahkamah di mata rakyat.

Share this article :
 

+ comments + 7 comments

Anonymous
October 14, 2014 at 6:57 PM

Boddo betul bdak ni.... anak sapa la dia ni...

Mampus la org yg membela peliwat.....

Anonymous
October 14, 2014 at 7:47 PM

Biarlah mahkamah yg menentukan. Mereka lebih arif.. kita apa tahu... tak payah buang masa..

Anonymous
October 14, 2014 at 9:55 PM

Dasar akai takdak!... Otak di kepala lutut!... Silap2 kamu nanti dibalun dik Nuar tu... Padan muka!...

Anonymous
October 14, 2014 at 10:31 PM

Adun bermuka bapok ni memuja penjenayah liwat.. dia harus bertaubat!

October 14, 2014 at 10:42 PM

title DOKTOR tuuu.. weeii... doktor BANGSAT...saiful pun RAKYAT juga...dia pun nak keadilan gak..apa la punya bengap doktor ni... selama ini hang keja kat hospital kerajaan makan gaji buta kah apa? sbb tu jiwa tiada iman... HITAM...

Anonymous
October 20, 2014 at 11:15 AM

cuma babi gila sokong peliwat dibebaskan. apa yg kou dapat jadi baruah yg hina kerana sanjung syaiton berrupa manusia maharaja sex dari menerima hukuman yg setimpal dimuka bumi ini?.......

Anonymous
October 21, 2014 at 9:49 AM

AMK ... ni pun satu lagi yang bodoh tak boleh diajar .... begitu banyak fakta dan bukti dialam maya ini tentang DSAI ....masih nak ikut buntut DSAI .

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger