#PRKTelukIntan YAMMY SAMAT TERDESAK KELUAR PERKASA UNTUK SOKONG CINA DAP


Akibat tekanan yang keterlaluan ekoran anaknya, Dyana Sofya yang kini menyokong perjuangan komunis DAP akhirnya Yammy Samat mengumumkan keluar Pertubuhan Pribumi Perkasa (PERKASA).

Sebelum ini Dyana Sofya telah membohongi wartawan bahawa emaknya tidak terlibat dalam penubuhan mahupun ahli PERKASA apabila sebuah blog telah mengeluarkan artikel serta gambar mereka dengan berlatarbelakangkan logo PERKASA.

Sebelum ini Dyana juga pernah bergambar dengan pengasas PERKASA, Datuk Ibrahim Ali yang juga Presiden PERKASA.

Disebabkan terlalu banyak pembohongan yang dibuat anaknya itu akhirnya Yammy mengambil keputusan keluar PERKASA agar dirinya tidak lagi dikaitkan dengan NGO itu.

Juga, kini Yammy lebih senang dan mudah bekerjasama dengan perjuangan komunis DAP yang selama ini sangat mengambil berat terhadap nasib anaknya.
Share this article :
 

+ comments + 4 comments

Anonymous
May 27, 2014 at 11:37 PM

Hilang sorang pejuang perkasa yg brani menjawap dan menyelar tun. Ahli2 lain ikut je la huha sana sini tp hasil 0. Tahniah utk org melayu yg mendesak melayu juga. Dengki sesama melayu.kata semasa melayu.bangsa lain ketawa.

May 28, 2014 at 12:20 AM

Kalau perjuangan itu berladaskan Nafsu kuasa, inilah hasilnya......Kerna rasanya anaknya akn menjadi MP dia sanggup ketepikan Maruah Bangsa dan tunduk pada Parti yg Mendokong Kumunis @DAPigs.....

Anonymous
May 28, 2014 at 1:33 AM

OI anon 11.37pm, , lu jgn. nak MENYAMAQlah! lu punya ekoq ni si PENDATANG KAPIRDAJAL PENGGANAS SODOM Red BeanBANGKAI aaahh?!

Dan PI MAMPOS lu punya kat KANDANG DAPBANGKAIBABI-si-CELAKA-RASIS-no-1!

Anonymous
May 28, 2014 at 1:34 AM

Malangnya, ibu si BETINAJALANG DAPBANGKAI ni masih dlm. UMNO – dan oleh kerana si Ibu BETINA ni pun menyokong anaknya BERKEMPEN kat awam utk. DAPBANGKAI (bukan secara peribadi), maka ini amat bahaya utk. UMNO! Bahkan aku syak si BETINA dua ekoq ni masuk PERKASA pun, utk. MENGINTIP bagi pihak DAPBANGKAI-CELAKA!

Sebenaqnya, makin ramai si ekoq-ekoq PENYAMAQ, yg. ditaja puak KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, dan ejen-ejen mereka dari si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM MENYAMAQ masuk Islam atau guna nama Melayu/Islam, pakaian & bahasa Islam (sebut Kalimah ALLAH lagi) – untuk termasuk berkahwin dgn. pemimipin/usahawan Islam/Melayu yg. penting; dan terus menyonsangkan mereka terutamanya jadi puak liberal Islam/Melayu - yg. ramai dah hidup mcm. omputih!

PENYAMAQ ini juga telah menyelinap masuk NGO-NGO Islam/Melayu dgn. mulanya berpura menyokong sepenuhnya, tetapi lepas tu akan cuba tukar haluan NGO tersebut, serta juga utk. MENGINTIP, termasuk keahlian dan maklumat sulit peribadi pemimpin/ahli-ahli serta aktiviti NGO-NGO tersebut! Maka NGO-NGO Islam/Melayu mesti mempastikan hanya peringkat tertinggi, dan dr. yg. betul-betul pejuang Islam/Melayu TULEN; yg. boleh melihat maklumat sulit ahli/ pemimpin dan sebarang aktiviti kritikal; atau kelemahan yg. boleh dimanipulasi MUSUH ISLAM/Melayu!

Makcik Sambal Belacan.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger