ABBY ABADI FAILKAN PERMOHONAN CERAI TERHADAP SUAMINYA


Rasanya belum sampai setahun janda Ostazah Abby Abdi mendirikan rumah tangga dengan suami mudanya sudah kedengaran berita menyedihkan.

Ostazah Abby dijangka memfailkan permohonan untuk bercerai dengan suaminya, Muhammad Noor Farhan Che Bakar, 24, di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Selangor dalam masa terdekat.

Abby atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan, 37, dijangka akan memfailkan perceraian terhadap Farhan setelah usaha menjernihkan rumah tangga yang baharu dibina itu tidak dapat diselamatkan lagi.

Pasangan ini bernikah secara rahsia pada 9 Julai 2013 di selatan Thailand.

Minggu lalu, Abby seolah-olah telah membayangkan masalah rumah tangga yang dihadapinya bersama Farhan apabila meminta agar para peminat mendoakan supaya keadaan rumah tangganya supaya menjadi lebih baik.

"Doakan yang terbaik buat kami, untuk yang terakhir kali," demikian antara tulisan Abby di laman sosial Instagramnya.

Sebelum berkahwin dengan pemuda dari Kelantan itu, Abby pernah bernikah dengan pelakon Norman Hakim dan mereka dikurniakan tiga orang anak

Apakah yang menyebabkan rumah tangga Ostazah Abby ini bergolak? Apakah ada orang ketiga atau kesibukan Ostazah yang berkempen bersama dengan kepimpinan PAS juga suaminya mempunyai peminat yang jauh lebih cantik dan gebu daripada Ostazah Abby?


Apa pun sebagai manusia pastinya kita tidak mahu melihat rumah tangga orang lain retak dan jika sudah begitu keputusannya, apa boleh buat!!!
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger