ANWAR IBRAHIM KE SARAWAK HANYA NAK JAYAKAN REFORMASI 2.0
Ceramah Reformasi 2.0 akan menjelajah ke Sarawak pada esok hari, 22 April 2014 sekaligus mengajak rakyat Sarawak mendengar fitnah dan pembohongan terbaru Anwar Ibrahim yang kini telah disabitkan bersalah dalam kes liwatnya dengan dikenakan penjara 5 tahun.

Seperti biasa, Anwar akan memberitahu penyokongnya bahawa ceramah Reformasi 2.0 adalah ceramah yang terakhir bagi dirinya sebelum beliau akan mendiami penjara sebagai destinasi terakhir dalam hidupnya.

Pengerusi PKR Sarawak, Baru Bian dalam sidang medianya memberitahu Anwar akan mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching pada jam 4.05 petang.

Kepada yang berkelapangan boleh menyambut bakal ‘banduan’ di lapangan terbang esok hari.

Selain berceramah, Anwar juga dimaklumkan akan mengadakan perjumpaan dengan Ahli Majlis Pimpinan Negeri Sarawak bagi membincangkan perkara-perkara semasa khususnya Pemilihan PKR 2014.

Umum mengetahui Anwar kini berhadapan dengan isterinya, Wan Azizah Wan Ismail yang juga penyandang bagi kerusi Presiden PKR dalam pemilihan PKR 2014 suatu sejarah pertandingan dalam parti politik di Malaysia yang melibatkan suami melawan isteri.

Demi menunjukkan kerjasama yang erat dengan DAP dan PAS, PKR secara rasmi akan menjemput wakil-wakil mereka itu kerana ‘bos’ besar Pakatan Pembangkang akan turun ke Kuching.


Mahu tidak mahu pimpinan DAP dan PAS terpaksa hadir biarpun tidak berpeluang untuk berceramah biarpun terpaksa menjadi tetamu untuk meramaikan majlis.
Share this article :
 

+ comments + 3 comments

April 22, 2014 at 11:06 AM

Apakah nasib Anuar pabila mendarat di Kucing... kita tunggu dan lihat !!!!

Anonymous
April 22, 2014 at 1:18 PM

Betul kita tunggu dan lihat.mungkin dia ambil angin di Kuching Airport dan terbang balek ke Semenanjung.

Anonymous
April 22, 2014 at 9:08 PM

Esok kito embak dak pondan yang cun malicun pakei nyuroh air liur DSAI lileh keluar.Nyo udah datang dan turun ajak nak masuk kereto ,kito serbu DSAI dgn geng PONDAN.BERSIAP KITO . heh heh

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger