READ BEAN ARMY MULA ‘SERANG’ KERAJAAN SALAHKAN KEJADIAN #MH370


Selepas pemimpin Pakatan Pembangkang ‘menyerang’ kejadian hilangnya #MH370 di utara Semenanjung Malaysia awal pagi Jumaat, kini giliran tentera Red Bean Army menggunakan peluang ini dengan mengeluarkan kenyataan biadap terhadap kerajaan dan Malaysia Airline System (MAS).

Kenyataan biadap ini sebenarnya telah melukakan hati keluarga mangsa namun bagi tentera Red Bean Army yang propembangkang ini tidak melihat situasi ini.

Malah, mereka tanpa segan silu menggunakan media sosial seperti facebook dan twitter bagi mengeluarkan kenyataan biadap lagi kurang ajar.

Lihat saja akaun facebook milik Mary Anne di mana kenyataannya seolah-olah menyalahkan MAS dengan mengatakan bahawa perkhidmatan MAS tidak bagus dan selamat.

Kenyataan biadapnya yang mengatakan bahawa biarkan mereka yang ada dalam pesawat MH370 yang dilaporkan hilang dari radar semalam mati tersangat kurang ajar.

MAS adalah salah satu sistem penerbangan yang paling selamat di dunia dan pesawat Boeing 777-200 tersebut adalah yang paling canggih dalam sistem pesawat yang pernah dikeluarkan oleh syarikat Boeing.

Jadi tidak boleh nak dikatakan bahawa kesalahan ini adalah berpunca dari MAS kerana juruterbang yang menerbangkan pesawat tersebut juga mempunyai pengalaman yang agak lama dalam menerbangkan pesawat.

Tapi macam biasa, tugas mereka (RBA) ni memang untuk mencari salah kerajaan dan kalau boleh setiap perkara atau musibah yang melanda, akan mereka kaitkan dengan kerajaan secara total.

Inilah modus operandi RBA yang secara jelas meneruskan agenda untuk memburukkan imej MAS dan kerajaan biarpun kenyataannya dianggap sebagai kurang ajar.


Apa apa pun kita haruslah berdoa agar semua penumpang dan anak kapal dalam pesawat tersebut selamat ditemui.
Share this article :
 

+ comments + 9 comments

Anonymous
March 9, 2014 at 10:08 PM

red bean army walaupun dikatakan pro pembangkang tp jgn tuduh dia ahli PR. cara dia tidak dipersetujui oelh PR. caranya memang biadap dan provokasi atas nama PR.

tidak mustahil red bean army adalah propaganda musuh PR. bukan perkara baru menyamar jd PR dan lakukan provokasi apa saja yg dikehendaki oleh tuannya. boleh saja buat provokasi kaum agama dll atas nama PR.

ini semua kerja yahudi dan parti yg memusuhi PR. atau kerja agen perang saraf mereka. yg pasti tektik yahudi lah, ini bukan kaedah islam.

dh lama red bean army ujud, kenapa tk hapuskan tangkap dan bicara. kalau nk cari dna dn bulu konek anwar, bukan main lagi efisyen nya.

yg pasti red bean army memang perang saraf musuh PR sebab itu ia masih ujud hingga hari ini.

sudahlah mereka yg jadi kuda kepang yahudi, kami dh kenal semua tektik halus yahudi nk pecah belah perkauman dan laga2kan semua agama di Malaysia ini.

we know who u are. don't hide anymore dear.

Anonymous
March 9, 2014 at 10:17 PM

Yg yahudi tu boss pr kau. Pergi last Tanya boss kau la.

Anonymous
March 9, 2014 at 10:51 PM

Si BETINA KAPIR ni memang jenis BANGKAI BABI -buka manusia!

Kem. Luar diharap JANGAN membenarkan perisik Amerika/British mahupun S'pura menyiasat - kerana CIA-MI6 dan perisikan S'pura dikuasai Mossad-ZIONIS! Baik panggil Kedutaan Russia utk. membantu - yg. punya pakar terkemuka dan bukan pengampu Barat-Zionis! Lagipun kan ada rakyat Russia yg. juga penumpang MAS itu.

Walaupun kita dalam kesedihan ini, jgn. lalai dgn. mempertahankan keselamatan agama, bangsa dan negara, dgn. memberi peluang kpd. musuh-musuh DALANG-DUA-MUKA KAPIR DAJAL mengambil peluang!

Saya syaki, kejahatan perampasan pesawat MAS kita ini, mungkin perbuatan CIA-Mossad, yg. berkaitan politik Geopolitik yg. paling dajal, dgn. tujuan, seumpama peribahasa “killing two birds with one stone” (mensasarkan Malaysia dan China dgn. sekali gus - lihat bagaimana pengganas TALEBAN dan AL-QAEDA adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam/umatnya dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN Barat-Israel, ke atas negara-negara Islam yg. kaya minyak gas - di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013):

1. Menghuru-harakan China dan menambah kebencian pd. Islam/umatnya, oleh rakyat China dan Bukan Islam di M'sia serta seluruh dunia, kerana 'PENGGANAS' akan dituduh dari umat Islam Xinjiang kononnya. Tengoklah tuduhan si BETINABANGKAIBABIDAP!

2. Maka, Malaysia dan China akan dipaksa utk. menerima kerjasama dari Barat-Zionis, terutamanya CIA dan MI6. dan inilah yg. dimahukan si PAP-DAPBANGKAI, yg. disyaki ditaja CIA-MI6-Mossad.

3. UMNO, k'jaan Islam/Melayu dan MAS kita akan terus dipersalahkan. Bahkan rakyat Cina di China juga akan dihasut membenci BUMIPUTERA Islam/Melayu di Tanah Melayu ini.

4. MAS akan dipaksa utk. bergabung dgn. syarikat Barat-Zionis - spt. sy. penerbangan Arab-Islam yg. telah di'Barat-Zionis'kan contohnya Emirate, Qatar dan Etihad Airlines.

Saya juga berharap mana-mana pegawai k'jaan terutamanya yg. Islam/Melayu jgn. bagi lagi maklumat terutamanya di WhatsApp dan Facebook tentang maklumat peribadi yg. menyeluruh atau awam, terutamanya tentang tugasan diplomatik di luar negara dan dlm. negara juga. Facebk dan WhatsApp dikuasai Mark Zuckerberg, yg. disyaki antara Zionis plg. licik tapi plg. mrbahaya - yg. disyaki agen CIA-Mossad.

Semoga ALLAH SWT menyelamatkan penumpang MAS ini semua, INSYA-ALLAH, tapi memang sedih betul.

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Anonymous
March 9, 2014 at 10:53 PM

PEMBETULAN:

Si BETINA KAPIR ni memang jenis BANGKAI BABI - BUKAN manusia!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous
March 9, 2014 at 11:41 PM

Saya syak yg. HILANG Passport tu ejen-ejen Mossad-CIA; maka Kem. Luar kita juga harus minta siasatan terperinci terhadap dua rakyat Eropah Itali dan Austria tersebut; jgn. hanya tumpukan pd yg. 'mencuri' passport mereka! Ramai rakyat Eropah yang juga ejen ZIONIS (lihat http://www.presstv.ir/detail/2014/02/22/351741/germany-offers-to-represent-israel/, Germany offers to represent Israel in some Muslim countries, Feb 22, 2014)!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous
March 10, 2014 at 12:54 AM

agen yahudi yg selalu menghina ulamak

Anonymous
March 10, 2014 at 1:12 AM

jgn sedap mulut sebut betina kafir. hari ni dia bukan islam, esok nk mati kita tk tau siapa yg mati kafir siapa yg mati islam.

jgn main2 dgn Allah yg boleh merubah semua benda.

fitnah sudah menjadi kerja umno. takkaaaaan lah teressa saja cina yg jahat, MCA dn gerakan sgt warak ke. yg hina hudud tu soi lek, pelakun lucah pujaan umno.

hati2 .. ada 3 jenis manusia.. islam, kafir dn munafik. yg munafik ni luarnya Nampak islam, tp amalannya mcm tkde agama. tulisannya pun mcm tkde agama. munafik mandi akan diurus cara islam, tp di sisi Allah dicampak dia lebih rendah dr kafir dlm neraka.

syurga neraka ketentuan Allah, so jgn sedap mengutuk kekafiran org lain.... kecuali kau boleh jamin kau mati hsunulkhatimah.. wahai umno

Anonymous
March 10, 2014 at 1:14 AM

aku masih syak red bean adalah perang saraf puak2 yahudi umno. sebb sampai hari ni tk ditangkap tp umno guna red bean utk burukkan PR. Nampak sgt umno bela syaitan jembalang nama red bean

Anonymous
March 10, 2014 at 1:15 AM

umno tkkan boleh kekal selama ini jika benar2 umno bebas dpd yahudi.

impossible laaaaa.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger