#PRKKajang SUASANA PEMBUANGAN UNDI PADA SEBELAH PAGI SEDIKIT TEGANG
Suasana pembuangan undi #PRKKajang memperlihatkan sedikit kecoh yang melibatkan penyokong PKR sehingga memaksa polis simpanan FRU turun bagi meredakan keadaan.

Biarpun terdapat beberapa provokasi melampau yang ditunjukkan penyokong PKR, namun penyokong dan peraih undi BN kelihatan bersabar bagi tidak menimbulkan ketegangan.


Sumber: Utusan Online 
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
March 23, 2014 at 11:17 AM

...pada pengundi kajang dan blogger kelian ada tak Nampak pok cik dan anak beranak yang tiup trompet dengan lilitan bendara DAP di Kajang ( rujuk Blog GAP http://gerakan-anti-pkr BlogSpot.com )...pok cik tu penyokog kuat PKR yang kena halau oleh Kerajaan DAP Pulau Pinang di Kampung Permatang Subuh...kalau ada minta lapur bergambar...dah insaf atau masih lagi menyokong PKR...Pok Cike menang sorak kampong tergadai...

Anonymous
March 23, 2014 at 12:03 PM

Yg selalu buat kekacauan - ahli dan penyokong PKR dan PAS.Mereka bukan datang nak mengundi tapi mengganggu di tempat pengundi.Provokasi mereka tak sudah2.Langsung tak hormat dgn undang2/peraturan.Kasihan dgn anggota PDRM,FRU dan RELA yg selalu jadi mangsa makian PKR dan PAS.

Pengundi2 jgn sekali2 memberi undi anda kpd calon PKR.Rugi besar.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger