LIHAT BAGAIMANA BIADAPNYA RED BEAN ARMY TERHADAP KEPIMPINAN NEGARA


Menjadi modus operandi Red Bean Army untuk memburukkan imej kerajaan dalam apa jua cara termasuklah menggunakan ruang kejadian kehilangan #MH370 awal pagi Jumaat lepas.

Terbaru, seorang individu melalui Facebook mengeluarkan kenyataan kontroversi apabila mahu pesawat yang membawa Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak terhempas dan dikembalikan pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370.

Status tidak bertanggungjawab itu dibuat pada semalam ketika pukul 10.54 malam.

“Dear God, if u must take one plane down, please take this, give us back MH370 (Tuhan, jika terpaksa mengambil satu pesawat terhempas, ambil pesawat ini dan kembalikan kepada kami MH370),” katanya.

Status itu disertakan dengan satu gambar Najib dan isterinya Datin Seri Rosmah Mansor melambai tangan di atas pesawat khas yang biasanya digunakan membawa pemimpin negara itu.

Kenyataan berkenaan jelas merujuk kepada satu macam ugutan kepada Najib.

Najib semalam sudah pun menghabiskan masa berjam-jam di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) bertemu dengan keluarga penumpang pesawat berkenaan untuk menenangkan mereka untuk terus tabah menghadapi situasi sukar ketika ini.

Berbeza dengan Ketua Pembangkang yang disanjung secara “buta” oleh para penyokongnya yang pada ketika ini sibuk mencanang siapa yang akan menggantikannya sebagai calon Pilihan Raya Kecil (PRK) di Kajang daripada cuba untuk membantu menangani masalah ini.


Melihat kepada kejadian terbaru ini jelas menunjukkan modus operandi Red Bean Army kini menjadikan kehilangan pesawat #MH370 sebagai agenda untuk memburukkan kerajaan.
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
March 10, 2014 at 12:52 AM

Memang jenis BANGKAI BABI si PENGGANAS yg. MENGHINA dan MENGGUGUT YAB PM dan YAB Wanita Pertama ISLAM/MELAYU kita dgn. begitu keji! KDN harus TANGKAP!

Makcik Sambal Belacan.

Anonymous
March 10, 2014 at 12:54 AM

Saya syak yg. HILANG Passport tu ejen-ejen Mossad-CIA; maka Kem. Luar kita juga harus minta siasatan terperinci terhadap dua rakyat Eropah Itali dan Austria tersebut; jgn. hanya tumpukan pd yg. 'mencuri' passport mereka! Ramai rakyat Eropah yang juga ejen ZIONIS (lihat http://www.presstv.ir/detail/2014/02/22/351741/germany-offers-to-represent-israel/, Germany offers to represent Israel in some Muslim countries, Feb 22, 2014)!

Kem. Luar diharap JANGAN membenarkan perisik Amerika/British mahupun S'pura menyiasat - kerana CIA-MI6 dan perisikan S'pura dikuasai Mossad-ZIONIS (lihat di - http://rainbowoftruth.blogspot.com/2009/09/singapore-israel-love-affair.html, THE SINGAPORE ISRAEL LOVE AFFAIR, September 2, 2009)! Baik panggil Kedutaan Russia utk. membantu - yg. punya pakar terkemuka dan bukan pengampu Barat-Zionis! Lagipun kan ada rakyat Russia yg. juga penumpang MAS itu.

Walaupun kita dalam kesedihan ini, jgn. lalai dgn. mempertahankan keselamatan agama, bangsa dan negara, dgn. memberi peluang kpd. musuh-musuh DALANG-DUA-MUKA KAPIR DAJAL mengambil peluang!

Saya syaki, kejahatan perampasan pesawat MAS kita ini, mungkin perbuatan CIA-Mossad, yg. berkaitan politik Geopolitik yg. paling dajal, dgn. tujuan, seumpama peribahasa “killing two birds with one stone” (mensasarkan Malaysia dan China dgn. sekali gus - lihat bagaimana pengganas TALEBAN dan AL-QAEDA adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam/umatnya dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN Barat-Israel, ke atas negara-negara Islam yg. kaya minyak gas - di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013):

1. Menghuru-harakan China dan menambah kebencian pd. Islam/umatnya, oleh rakyat China dan Bukan Islam di M'sia serta seluruh dunia, kerana 'PENGGANAS' akan dituduh dari umat Islam Uighur Xinjiang kononnya. Tengoklah tuduhan si BETINABANGKAIBABIDAP dan lapuran EVANGELIS Star di http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/03/09/Missing-MAS-flight-Uighur-link/, Missing MAS flight: Authorities not ruling Uighur link out, March 9, 2014.

2. Maka, Malaysia dan China akan dipaksa utk. menerima kerjasama dari Barat-Zionis, terutamanya CIA dan MI6. dan inilah yg. dimahukan si PAP-DAPBANGKAI, yg. disyaki ditaja CIA-MI6-Mossad.

3. UMNO, k'jaan Islam/Melayu dan MAS kita akan terus dipersalahkan. Bahkan rakyat Cina di China juga akan dihasut membenci BUMIPUTERA Islam/Melayu di Tanah Melayu ini.

4. MAS akan dipaksa utk. bergabung dgn. syarikat Barat-Zionis - spt. sy. penerbangan Arab-Islam yg. telah di'Barat-Zionis'kan contohnya Emirate, Qatar dan Etihad Airlines (apalagi MAS makin dipenuhi konsultan luar termasuk dari Barat dan lihat di http://theunspinners.blogspot.com/2013/08/idris-jala-cadang-jual-omar-ong-jadi.html, Idris Jala cadang jual, Omar Ong jadi konsultan sebat komisyen?, by The Unspinners, 8/15/2013 )

Saya juga berharap mana-mana pegawai k'jaan terutamanya yg. Islam/Melayu jgn. bagi lagi maklumat terutamanya di WhatsApp dan Facebook tentang maklumat peribadi yg. menyeluruh atau awam, terutamanya tentang tugasan diplomatik di luar negara dan dlm. negara juga. Facebk dan WhatsApp dikuasai Mark Zuckerberg, yg. disyaki antara Zionis plg. licik tapi plg. mrbahaya - yg. disyaki agen CIA-Mossad.

Semoga ALLAH SWT menyelamatkan penumpang MAS ini semua, INSYA-ALLAH, tapi memang sedih betul.

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger