#AnwarMBSelangor NALLAKARUPPAN TAWAR DIRI LAWAN ANWAR IBRAHIM DI DUN KAJANG


Jika sebelum ini Anwar Ibrahim mendesak BN dan sesiapa sahaja boleh melawannya bertanding di PRK DUN Kajang termasuk sahabat-sahabat lamanya.

Pelawaan itu akhirnya terjawab apabila bekas rakan karib Anwar sendiri, YB Senator Datuk Nallakaruppan akan menawarkan diri bertanding di DUN Kajang.

Ini susulan daripada jemputan Nallakaruppan yang akan mengadakan sidang media pada hari ini, 4 Februari 2014, Selasa, jam 3.30 petang bertempat di Ibu Pejabat Parti India Bersatu Malaysia (MIUP), Jalan. Segambut, Kuala Lumpur. bagi menawarkan diri sebagai calon di DUN Kajang bagi menentang Anwar Ibrahim.


Namun, persoalan kini parti manakah yang akan ditandingi Nallakaruppan atau menggunakan platform calon Bebas? Pastinya semua persoalan ini akan terjawab pada petang ini dengan semua media dijemput hadir.
Share this article :
 

+ comments + 3 comments

Anonymous
February 4, 2014 at 12:39 PM

Mana satu lagi ekor iaitu Zul Nordin , setakat ni makan free, sepatutnya dia bertanding..........

Anonymous
February 4, 2014 at 1:32 PM

Orang china pun tahu siapa ibu kandung Anwar sebenarnya. Don't worry Bang Non akan menang, sebab ramai saudara-maranya di Kajang.

Anonymous
February 4, 2014 at 2:28 PM

anon 12.39,
tak payahlah kutuk zul nordin tu..dia pandai jugak balik kepangkal jalan..abis kau bila nk tobat? kau ada otak mcm kitarang smua jgk, tp xreti-reti nak guna. Kalau zul nordin tu kau bahasakan ekor, kau??? opps...kau takde ekor kan? kau manusia baek kn? kn?..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger