RAFIZI RAMLI DIMINTA KEMUKAKAN BUKTI JANGAN TUDUH KOSONG SAHAJA


Kenyataan akhbar Rafizi Ramli yang mendakwa kerajaan terpaksa menjual aset negara yang bernilai RM5.6 bilion itu telah dicabar Setiausaha Agung Jaringan Melayu Malaysia (JMM), Hamdan Mohd. Salleh.

Hamdan telah memberi tempoh sehingga 31 Disember ini kepada Pengarah Strategik PKR itu untuk membuktikan dakwaan tersebut melalui satu sidang akhbar sebelum tindakan undang-undang diambil kerana menjejaskan imej negara.

Sehubungan itu, Hamdan telah menggesa supaya Rafizi Ramli segera untuk memberi penjelasan terhadap empat perkara seperti disarankan tempoh hari oleh Presiden JMM, Azwanddin Hamzah iaitu:

i) Senarai nama-nama pembeli aset negara yang bernilai RM5.6 billion.

ii) Senarai penuh pembaziran kerajaan bernilai RM5.6 billion.

iii) Peraduan Anak-Anak Ikan peringkat antarabangsa di Pandan 2014.

iv) Tukar nama Comango kepada Comangay.

* Rafizi perlu beri penjelasan dan jawapan atas empat perkara itu untuk membuktikan bahawa beliau adalah anak jantan dan bukan anak ikan. Anak ikan tidak layak duduk di Parlimen tetapi hanya layak duduk di sekitar kawasan Segambut.

* Jika Rafizi gagal memberi senarai nama pembeli-pembeli aset negara bernilai RM5.6 bilion kepada media sebelum akhir tahun ini, maka kita meminta pihak berkuasa ambil tindakan undang-undang terhadap beliau sebab ini adalah satu pembohongan yang amat ketara dan merosakkan imej negara.


Sama-sama kita tunggu dan lihat apakah Rafizi ini anak jantan atau anak ikan.
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
December 31, 2013 at 1:40 AM

Muka dia comel...dapat isap batang dia best nii....pastu sumbat btg aku dlm mulut dia tari masuk tarik masuk slow2...uihhhssss sedap nya rafizi....ahhhh..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger