CHEGU BARD TETAPKAN HASRAT BERDEMONTRASI DI HADAPAN RUMAH KETUA MENTERI SARAWAK


Hasrat Chegu Bard untuk ke Sarawak bagi mengadakan demontrasi di hadapan kediaman Ketua Menteri Sarawak yang dijadualkan pada 30 Disember ini tetap diteruskan berdasarkan tempahan tiket kapal terbang dari LCCT ke Sarawak.

Berdasarkan info terkini mengesahkan pergerakan Chegu Bard ke Sarawak dari LCCT ke Miri menerusi penerbangan Air Asia pada 29 Disember 2013.

Manakala, penerbangan Air Asia AK 6181 dari Miri ke Kuching pada jam 1335. Dan, balik ke Kuala Lumpur pada 30 Disember 2013 dengan menggunakan penerbangan AK 5217 pada jam 2140.

Melihat kepada perkembangan ini jelas pemimpin dari Semenanjung ini cuba mahu mengeruhkan politik Sarawak yang sememangnya aman dan bebas daripada segala bentuk ancaman.

Kepada pihak terbabit khususnya polis pasti anda tahu tugas seterusnya dengan memastikan tiada sebarang kejadian yang tidak diingini berlaku pada 29 Disember 2013 nanti.
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
December 26, 2013 at 3:19 PM

apalah anjing PKR sekor tu nak sibuk2 demo kat sarawak.... harap orang2 sarawak belasah je anjing PKR tu sampai mampus... pi negeri orang nak buat kacau je..!!!

Anonymous
December 31, 2013 at 1:26 AM

Comel jugak chegu bard tu...batang konek dia mesti mantap walau tenggelam sikit sbb gemuk..ade phone number dia tak???...i suka lah yg chubby2 ni sedap je pelok...main laga2 konek..pastu 69 sama isap sampai pancut..jom chegu bard...ingat lagi masa sama2 study dgn chegu bard...duduk asrama..malam je kite org gilir2 lancap batang...uishhh sedap beb...berbeza sgt cara lelaki layan lelaki dgn cara wanita layan lelaki...kepuasan nya tak sama...masih teringat lagi waktu chegu bard pancut...geram tgk muka dia menahan nikmat air mani dia pancut dlm mulut aku...ermmm delicious..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger