#PRKSgLimau TANDA-TANDA KEKALAHAN PAS SEMAKIN JELAS


Selepas penamaan calon, PAS menerusi jenteranya telah memulakan kempen dengan langkah kiri apabila sesi ceramah politiknya yang diterajui Presiden PAS, Abdul Hadi Awang tidak mendapat sambutan daripada penduduk DUN N.20 Sungai Limau.

Lebih parah lagi apabila mereka yang hadir sekitar 20 orang itu merupakan penyokong PAS serta ahli-ahli jawatankuasa penganjur.


Dengan kehadiran penduduk yang amat mendukacitakan, Abdul Hadi Awang terpaksa juga berceramah dalam suasana yang suram dan geram.

Berbeza dengan kenyataan Abdul Hadi Awang semasa penamaan calon itu yang menganggap N.20 Sungai Limau itu merupakan kubu kuat mereka.


Sumber gambar: Team Media Kedah
Share this article :
 

+ comments + 4 comments

Anonymous
October 24, 2013 at 10:53 AM

MAMPOS LAH PAS.....GARA GARA ADA NYA MUKHRIZ SEBAGAI MB.
YANG HARAP PUN MR BEAN SAHAJA.......ENTAH CERDIK KEMANA.

Anonymous
October 24, 2013 at 11:09 AM

Nak harap PAShit bela kesucian Islam? jgn harap lah DAPig menyalak penggunaan ALLAH untuk kafir mana pegi pak haji2 Pashit? semua tak de telor!!!!

Anonymous
October 24, 2013 at 11:17 AM

USTAZ MUIN SAID:

OSTAAATTTT BARU NAK SETAAAAATTT KOT !

Anonymous
October 24, 2013 at 2:12 PM

Apa nak jadi PAS ni?! Patutnya pemimipin Islam kita dr. UMNO/PAS kena bertindak dgn amat TEGAS tanpa sebarang kompromi, spt. Sultan Brunei dan negara Liga Arab (dan siapa-siapa Bukan Islam buat aniaya kat umat Islam juga, mesti kena bawah Hukum Hudud spt. di Arab Saudi - bukan hanya yg. Islam dihukum)! Pedulikan kecaman KEJI si KAPIR-KAPIR Barat-Zionis (lihat akhbar anti-Islam di http://www.dailymail.co.uk/news/article-2471776/Sultan-Brunei-introduce-new-sharia-laws.html). Tahu nak kutuk undg-undg Syariah Islam kita, yg. termasuk Hukum Hudud, tapi bawah "demokrasi/hak asasi" LIBERAL SAMPAH Barat-Zionis, boleh pula dihalalkan rejim-rejim Barat-Israel untuk membunuh umat Islam dgn. amat BUAS, sesuka hati secara beramai (GENOCIDE) spt di Palestin, Iraq, Libya, Syria, Somalia, Afghanistan, Mali, Yemen, Sudan, Nigeria, Lebanon dan selatan Thailand/Filipina, dan kemudian akan ke Iran dll, termasuk Malaysia ini contohnya bermula dengan Sabah baru-baru ini. Bahkan pengganas TALEBAN, BOKO HARAM, Al SHABAAB, AL-QAEDA dsbnya adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN mereka, ke atas negara-negara Islam yg. kaya minyak gas; lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013 (lepas itu si Barat-Israel BERPURA kononnya asyik diserang al-Qaeda/Taleban dsbnya)!

Dan ramai puak KAPIR makin jahat kat Brunei tu - mereka bukan main nak kerja kat Brunei, nak gaji tinggi; tapi belakang, tak habis-habis menghina budi baik BUMIPUTERA Islam/Melayu Brunei, terutamanya kerana tak benarkan penjualan alkohol mahupun pembukaan pub/kelab malam! Lepas tu si Kapir, terutamanya si Barat-Zionis asyik buat parti gila seks-alkohol bebas tak habis-habis! Yg. pekerja KAPIR dr. Filipina/Thailand pula, ramai betina LUCAH yg. goda suami Brunei yg. kaya, atau anak muda Brunei - utk- jatuhkan akhlak atau tinggalkan isteri.

Jadi, harapnya lepas ini, Sultan Brunei juga lebih tumpukan kpd. pengambilan pekerja Islam termasuk umat Islam Mindanao (kaya minyak-gas) yg. asyik dibunuh dgn. kejam oleh si Kapir Filipina, mcm. umat Islam selatan Thailand(juga kaya minyak-gas) asyik dibunuh si rejim Kapir Cina Thailand! dan juga pekerja Islam Malaysia, Cambodia, Indoneisa dan Bangladesh - bantu sesama saudara Islam kita.

Dan juga makin bahaya kerana Cina KAPIR Sabah/S'wak/S'pura makin berlambak kat Brunei tu - dan ramai sengaja kahwin dgn. Cina Brunei atau Bumiputera Bukan Islam, utk dpt PR, utk. menambahkan lagi jumlah mereka serta menguasai perniagaan dan hartanah!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger