MEDIA SOSIAL HALILINTAR PERJELASKAN ISU KOMUNIS DAN CHIN PENG


Di kala rakyat termasuk pemimpin Pakatan Pembangkang bercakap soal bekas Setiausaha PKM, Chin Peng dianggap sebagai pejuang kemerdekaan, wujud pula golongan yang mahu mengembalikan idealogi komunis di Malaysia.

Ini susulan idealogi komunis yang pernah disalurkan menerusi Parti Komunis Malaya (PKM) selepas pendudukan Jepun di Tanah Melayu dan Kepulauan Borneo.

Masing-masing di kalangan mereka yang menegakkan pendirian bahawa Chin Peng itu pengganas dan komunis atau sebaliknya berdasarkan pelbagai jenis bukti. Namun, hakikatnya fakta sejarah tidak pernah berubah dan diubah.


Selain blog yang boleh dilayari di alamat http://halilintar56.blogspot.com/ yang banyak memaparkan artikel berhubung sejarah komunis di Tanah Melayu dan Kepulauan Borneo sehinggalah kepada kekejaman Chin Peng semasa mengetuai komunis.


Twitter @Halilintar_56 dan Fan Fage Facebook https://www.facebook.com/halilintar.tanahdarahku dengan bertemakan ‘Sebuah Perjuangan Mendaulatkan Negara’.

Tidak cukup dengan itu satu saluran You Tube menggunakan nama ‘Halilintar Tidak Gentar’ telah diwujudkan bagi memperlihatkan kekejaman komunis di Tanah Malayu dan Kepulauan Borneo bagi menyokong blog, facebook dan twitter.

Kepada mereka yang memerlukan bahan atau maklumat berkaitan isu komunis dan Chin Peng, jangan lupa layari media sosial seperti di atas bagi memudahkan pembaca memahami komunis yang kini menjadi isu nasional.


Anda pasti tidak akan kerugian untuk melayari media sosial kerana selain mempunyai informasi terkini, ia juga dapat memberi jawapan kepada beberapa isu yang diputarbelitkan pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab. 
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger