DAP LANCAR OP CANTAS PERANGI MEREKA YANG BERSIMPATI KEPADA BN


Seakan-akan terdesak, Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng telah melancarkan 'Op Cantas ala Gestapo' untuk menyingkirkan ahli parti yang disyaki bersimpati dengan BN.

Guan Eng didakwa berbuat demikian untuk menunjukkan beliau masih lagi berkuasa di dalam parti dan mahu membebaskan DAP daripada sebarang usaha menghancurkannya dari dalam.

Juga, Ketua Menteri Pulau Pinang itu didakwa cuba mengalihkan perhatian rakyat daripada isu pemilihan Jawatankuasa Kerja Pusat (CEC) DAP.

Secara langsung perbuatan Guan Eng ini agak keterlaluan seolah-olah ingin mengugut dan menakutkan orang lain. Mengapa hendak ambil tindakan terhadap ahli-ahli parti?

DAP kini bersedia untuk melancarkan 'perang' ke atas media yang pro-Barisan Nasional (BN) dan terhadap ahli-ahlinya yang melakukan perbuatan sabotaj terhadap parti.


Guan Eng cuba 'mencantas' pihak tertentu di dalam DAP setelah menyedari kesilapan yang dilakukannya selama ini.
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
October 17, 2013 at 2:12 PM

Selepas Perang Dunia 11 PKM(komunis malaya) juga turut mencatas org2 tempatan yg disyaki berkerjasama dgn Jepun.Maka ramai org cina dan juga Melayu dibunuh kejam oleh PKM.Rakyat yg memberi sokongan kpd British turut dibunuh.

Agak parti mana yg mengikut taktik sedemikian? "Create fear among the populace"? Siapa? Jawapan anda juga sama dgn andaian saya.

Anonymous
October 17, 2013 at 4:33 PM

SYUKUR ALHAMDULILLAH Allah SWT telah MELINDUNGI kita umat Islam/Melayu yg. makin TERANIAYA, di Tanah Melayu PUSAKA nenek moyang kita, dr. sebelum diJAJAH si Kapir BUAS LIBERAL British-Zionis laknat lagi!

Namun, harapnya K'jaan/Jakim/JAWI akan memastikan KEDAJALAN KAPIR musuh Islam/Melayu in tidak akan berulang - apa saja isu berkaitan Islam mesti dibicarakan di MAHKAMAH TINNGGI SYARIAH, kerana M'sia adalah NEGARA ISLAM, bukan di mahkamah sivil (yg. asasnya ditubuhkan si LIBERAL Barat-Zionis). Kalau tak bertegas mcm. ni, puak KAPIR HARBI DAJAL ini akan terus naik muka dia, utk. MENJATUHkan M'sia sbg. NEGARA ISLAM serta umatnya, dan MENJAJAH kita!

Apalagi PENGHINAAN ke atas Allah SWT kita ini diperjuangkan oleh si guan eng-KAPIR-DAJAL DAPBANGKAI pada "Christmas Eve" pd. 24 Dis. - malam menyambut kelahiran Jesus, jelmaan tuhan Kristian mereka ke dunia ini. Apa punya BALA ini!

Dan juga si DAPBANGKAI begitu berani sekali menghina Tabung Baitulmal S’wak (TBS) dan juga di Sabah, MUFTI Sabah, hanya kerana menyarankan umat Islam bersatu sbg. kaum Melayu, supaya senang menentang MUSUH ISLAM (Mufti kita ini akan diheret ke mahkamah Adat Sabah. oleh si kadazan BONGKAK KAPIR - mcmlah Sabah itu, Kristian Kadazan-Murut punya; makin naik muka!)! Sedangkan gereja Katholik pula mahu MENGKRISTIANkan Kalimah Allah kita, di NEGARA ISLAM kita ini!

Dan bukan main lagi si KAPIR-KAPIR DAJAL kat M'sia ni, MENJILAT kaki kudis Barat-Israel, yg. MELALAK kat M’sia ni, nak paksa pemimipin Islam/Melayu amalkan "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si Barat-Zionis, yg. amat BUAS! Kononnya falsafah, budaya dan undang-undang Barat-Zionis yang 'terbaik' - pala hotak si KAPIR SYAITAN Barat-Zionis PENIPU ini, di mana gaya hidup mcm. BINATANG BUAS-PENGIKUT-SYAITAN, yg. rakus MEMUJA wang, kebebasan seks termasuk homoseksual/pelacuran/pornografi/kehamilan luar nikah-pengguguran anak (termasuk kanak-kanak)/bertelanjang-beraksi lucah dpn. awam, dadah, alkohol dan perjudian dsbnya - akan terus MENJAHANAMkan akhlak, akidah dan tamadun umat Islam/Melayu!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger