MUSLIMAT PAS DAN PEMUDA PAS TUNDUK DAN BERI PENGHORMATAN TERHADAP CHIN PENG


Pemimpin PAS bersama PKR dan Anwar Ibrahim sebelum ini telah tunduk dan memberi penghormatan kepada mayat Teo Beng Hock sebagai tanda kesepakatan.

Kini, muslimat dan Pemuda PAS sanggup datang ke Thailand bagi memberikan penghormatan dengan tunduk hormat ke atas mayat Chin Peng.


Inilah yang dikatakan sebagai PAS mengamalkan ajaran Islam liberal di mana tidak berpandukan al-quran dan hadis sebaliknya bertunjangkan matlamat menghalalkan cara.
Share this article :
 

+ comments + 4 comments

Anonymous
September 26, 2013 at 7:16 AM

Perbaharuilah Islam kalian dgn Kalimah Syahadah !

Anonymous
September 26, 2013 at 8:31 AM

Ustaz Azizan nazak terlantar tak dipedulikan puak-puak PAS Syiah dan komunis. Sebaliknya Chin Peng mampos kalian sembah-sembah. Ya PAS sudah berubah!

September 26, 2013 at 9:47 AM

yang aku geram amat sgt ialah, chin peng mati, sanggup dorang pegi ziarah, konon menghormati bekas pejuang kemerdekaan. kepala lutut duduk atas kepala betul la dorang ni. yang ustaz azizan dok nazak kt spital tu apasal dorang tak ziarah? chin peng kominis lebih utama dari pemimpin pas sendiri? bengong gaban sungguh!!!!!

Anonymous
September 26, 2013 at 2:00 PM

Sudahkah/Adakah PAS menziarah "pusara" komunis berbangsa Melayu yg dikubur di Thailand?Mereka juga komunis yg bersekongkol dgn apek tu.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger