‘SAMPAH SARAP’ MEWARNAI SAMBUTAN HARI KEMERDEKAAN MALAYSIA KE-56 DI DATARAN MERDEKA


Rakyat Malaysia gembira dan megah dengan sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia Ke-56, tetapi tidak bagi penyokong Pakatan Pembangkang. Mereka sebaliknya cuba untuk menimbulkan huru-hara dengan membawa sendiri bendera sang saka yang menjadi pujaan mereka. 

Setelah 56 Tahun Merdeka, Malaysia yang telah dipimpin oleh 6 orang Perdana Menteri dan dikuasai Parti Perikatan dan kemudiannya Barisan Nasional telah berjaya meningkatkan imej Malaysia di peringkat antarabangsa.


Di kala kemajuan dan keamanan yang dikecapi negara hasil kepimpinan Barisan Nasional, ada juga rakyat Malaysia yang bersikap membenci hanya kerana kepentingan politik mereka yang tidak tercapai.
Orang yang membenci inilah yang merosakkan imej negara. Orang sebegini tidak layak duduk di Malaysia dan wajar diusir dari Malaysia.
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
September 1, 2013 at 12:42 PM

Segelincir kepala degil dan anti-establishment tersebut tidak mahu hakikat bahawa kerajaan BN adalah kerajaan SAH.Si anak Rais tu satu contoh rakyat yg tak tahu bersyukur.Beliau kaki demo era 70an.Beliau masih hidup dgn nostalgia zaman mahasiswa 70an.

Anak muda jgn membuang masa dgn aktiviti yg tidak berfaedah.Tengok saja Hishamudin tu.Hidup melarat sebab asyik dgn jiwa memberontak.Sama juga dgn A.Samad.Org2 sezaman dgn mereka dah maju dlm kerjaya2 mereka.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger