SALAM AIDILFITRI 1434H BUAT PEMBACA DAN PEMINAT WIRA KENYALANG™
Berkesempatan kedatangan bulan Syawal 1434H, Wira Kenyalang™ ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh pembaca dan peminat yang senantiasa menyokong Wira Kenyalang™ selama ini.

Buat penyokong dan pemimpin Pakatan Pembangkang secara langsung atau tidak langsung yang terasa dengan nukilan dan coretan Wira Kenyalang™ selama ini, Maaf Zahir dan Batin.

Kepada penyokong dan pemimpin BN pula janganlah bermegah diri kerana perjuangan menegakkan alif, ba dan ta (agama, bangsa dan tanahair) masih belum selesai dan pasti tiada noktahnya. Jangan mudah berasa selesa kerana semua itu hanya melalaikan sahaja.

Buat pembaca dan peminat teruskan mengikuti perkembangan Wira Kenyalang™ yang pastinya akan memaparkan isu-isu terkini politik tempatan Sarawak menjelang PRN Sarawak ke-11 akan datang yang dijangka diadakan dalam tempoh 2 tahun sahaja lagi.

Politik nasional Malaysia tidak akan dilupakan untuk sama-sama berjuang dengan rakan-rakan blogger yang berpaksikan kebenaran. Kita berjuang kerana alif, ba dan ta, dan bukannya kerana pemimpin.
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

August 8, 2013 at 3:07 AM

Salam dari Mekah atas subject Deception of Syajaratil Khuldi. Sila layari www.saffanskot22.com
Wassalam,
Z

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger