100 HARI MEMERINTAH: PAS KATA BN TIDAK PANDAI MENTADBIR MALAYSIA 
Hanya berbekalkan isu peningkatan kos sara hidup dan jenayah berat, PAS menerusi Naib Presiden PAS, Mahfuz Omar mendakwa BN gagal dalam mentadbir Malaysia selepas mandat yang diberikan rakyat pada PRU-13.

Dengan perasaan dendam kesumbat dan kecewa atas kegagalan menawan Kerajaan Malaysia dalam PRU-13, PAS yang juga rakan dalam Pakatan Pembangkang mendakwa pemimpin BN mengenepikan tanggungjawab kepada rakyat sebaliknya hanya memikirkan cara untuk mengukuhkan kedudukan dalam pemilihan Majlis Tertinggi (MT) UMNO pada Sepetember depan.

Ini suatu dakwaan yang tidak berasas memandangkan pemilihan MT UMNO sama seperti parti politik lain termasuk PAS.

Berbeza dengan PAS dan DAP juga PKR, pemilihan UMNO tidak mencetuskan huru-hara sebaliknya diadakan dalam suasana keluarga. Oleh itu, dakwaan Mahfuz itu hanyalah rekaan semata-mata dan cubaan untuk memburukkan nama Kerajaan BN.
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
August 20, 2013 at 7:51 AM

Oh, jadi si PEMBANGKANG asyik bela PENJENAYAH melalui loyar-loyar/NGO-NGO SAMPAH mereka, pandailah tu?! Patutlah PENJENAYAH makin naik TOCANG mereka!

Saya merujuk kpd. http://theflyingkick.blogspot.de/2013/08/dah-kata-dah-dap-cukup-sayangkan.html, DAH KATA DAH, DAP CUKUP SAYANGKAN PENJENAYAH, POLIS DITUDUH BUNUH PENJENAYAH SECARA SENGAJA!!!, Posted by CUCU TOK WAN at 11:19 PM Monday, August 19, 2013:

DAP menerusi R.S.N Rayer, ADUN Seri Delima cuba menjadikan isu kematian lima orang GANG 04 sebagai isu perkauman dan cubaan menyalahkan pihak polis. DAP menerusi perancangan yang sangat rapi, telah melihat isu ini sebagai isu terbaik untuk mengalihkan perhatian daripada masalah yang sedang membelenggu parti tersebut. Pada masa yang sama, ini merupakan isu yang terbaik untuk mendapatkan semula pengaruh serta sokongan daripada masyarakat India…..

Namun, SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas PERLINDUNGAN dan JASA POLIS-POLIS kita!

NGO-NGO Islam/Melayu kena buat repot polis pasal fitnah RASIS DAPigs ini kpd. Polis, dan motif DAPigs ANJING HUTAN LIAR, asyik membela PENJENAYAH GANAS! Sampai MENGHALANG polis cegah JENAYAH - kat Barat pun, penjenayah GANAS akan DITEMBAK sampai MATI mcm. KATAK! Tengok FBI yg. tembak suspek pengganas tak bersenjata, blkg. kepala, dan banyak lagi kes - tak pula FBI disaman!

Memang BINATANG betullah si DAPigs ini! Mungkin nak saman polislah tu sampai berjuta sedangkan rakyat terutamanya umat Islam/Melayu yg. makin disasarkan dlm. pembunuhan ngeri, kemalangan jln. raya/industri, kebakaran, pengedaran dadah/senjata dsbnya, oleh geng kongsi gelap (yg. saya syaki ditaja DAPigs dan sekutunya, PAP-Barat-Israel), makin SENGSARA! Agaknya sebab itu POLIS-POLIS Melayu berseragam bermotosikal, asyik kena langgar dgn ganas tak?

Patutnya K'jaan BN lain kali kena suruh pihak TENTERA ambil alih dan istiharkan DARURAT - kerana KEGANASAN mcm. PENGGANAS penyokong DAPigs/PKR ini mengancam KESELAMATAN ISLAM/UMATNYA dan seluruh rakyat lain serta negara kita ini! Bayangkanlah kalau si DAPigs/PKR MEMERINTAH kita dan MENGUASAI polis/tentera kita! Lansung PENJENAYAH BERKUASA!

Kalau kat Barat pun, polis siap dgn pasukan KOMANDOnya dan. SENJATA APINYA, kalau berhadapan kEGANASAN spt. ini, dan akan memukul dgn. GANAS mana-mana SAMSENG JALANAN/AWAM atau tembak sampai mati, di bawah udg-udg terorisma. Tapi, si HIPOKRIT Barat ini mahu MELALAK mcm. ANJING LIAR kat Dunia Islam-Ketiga pasal "demokrasi/hak asasi" SAMPAH si Barat-Zionis! BERAMBUSlah mereka ni, dan si penjilat kaki kudis nanah mereka dari PAP-DAPigs/PKR!

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger