PRESIDEN AMERIKA SYARIKAT BARRACK OBAMA UCAP TAHNIAH KEPADA NAJIB RAZAKPresiden Amerika Syarikat, Barrack Obama telah mengucapkan tahniah kepada Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Mohd Najib Razak di atas perlantikan semula sebagai Perdana Menteri selepas menyaksikan BN menang dengan majoriti mudah biarpun menerima tentangan sengit daripada Pakatan Pembangkang yang membawa ‘Tsunami Cina’.

Amerika Syarikat mengakui dan mengiktiraf kemenangan BN dan perjalanan pilihan raya yang disifatkan sebagai yang terbaik dalam sejarah Malaysia biarpun sering dipertikaikan oleh Pakatan Pembangkang.

Menjadi kewajiban Pakatan Pembangkang yang tidak mengiktiraf kemenangan BN dan menyalahkan SPR atas kekalahan biarpun rakyat Malaysia telah menentukannya dengan peti undi.
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

man on da streeet
May 8, 2013 at 8:16 PM

Jangan lah ambil pot sangat cakap si obama ni, cakap bohong aje, ngapa.? Kenapa kita perlu sokongan si bapak keldai segala yahudi perjuangan ni.? Daripada setiap presiden, perdana menteri barat , akan acap kali , memberi ucapan tahniah dan sebagai nya, BULLSHIT, cakap tak serupa bikin. Mereka tetap , sabotage kita. Ini hanya permainan diplomasi. Kita tak payah endorsement daripada pemimpin barat, mereka sendiri pun tak betul. Kecuali si al juburi aje nak mengampu mereka ni untuk menegak benang basah.

Anonymous
May 8, 2013 at 9:07 PM

Ini pembohonganlah. Tengok English dia. Tenses pun tak betul. Tak kanlah Obama tulis cam tu

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger