FLASHMOB DAP MENGGANGGU PENDUDUK SIBUMenggunakan Hari Pekerja sebagai modal untuk mengkucar-kacirkan negara dengan mengadakan perhimpunan ‘Flashmob’ bagi membantah tol di seluruh negara pada pagi ini. Di Sarawak tidak ketinggalan apabila DAP sebagai parti dominan dalam Pakatan Pembangkang Sarawak sedang menganjurkan demontrasi hingga menyebabkan kesesakan lalu lintas biarpun cuti umum.


Pengguna kereta diminta untuk membunyikan hon kereta masing-masing bagi menyokong flashmob DAP dalam kempen membantah tol. Perbuatan ini sangat tidak sopan dan menganggu ketenteraman pengguna kenderaan yang lain.

Inilah biadapnya Pakatan Pembangkang yang sering mengadakan perhimpunan dan demontrasi yang menyusahkan rakyat.
Share this article :
 

+ comments + 3 comments

Anonymous
May 1, 2013 at 10:08 AM

Kjaan harus melakukan sesuatu pada Cina DAP, barua2 ni tak boleh makan saman lagi...wake up BN..

May 1, 2013 at 11:39 AM

Apakah tindakan mereka itu mengikut undang-undang. Kalau melanggar undang-undang Kerajaan harus melakukan sesuatu. Buat kerana benar takut kerana perasaan bersalah. Kenapa mereka-meraka jadi berani seperti ini. Apa mereka sengaja mencabar kerajaan demi meraih undi PRU13 ini.

Saat Jais
www.treat-cure.com
http://saatjais.wordpress.com

Anonymous
May 4, 2013 at 10:23 PM

assaad..aku sokong pendapat kau..mereka buat kt tepi jalan je..bkn kt tgh jalan..bkn ade org bhenti pun..lalu je..adoi..kemon org sibu..boh takut....

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger