ANWAR UPAH ‘LELAKI’ JADI PELANDUK 2 SERUPAKegagalan Anwar Ibrahim ‘membawa’ pelanduk dua serupanya ke Madrasah An-Nahdhoh, Permatang Pauh membuktikan sandiwara terbaru Anwar dalam kempen PRU-13 yang secara sah bermula semalam.

Kegagalan ini berikutan lelaki tersebut meminta bayaran yang lebih dan tidak mampu dibayar Anwar mahupun PKR.

Lelaki tersebut didakwa telah diupah untuk membuat pengakuan palsu bahawa dia adalah 'individu sebenar' dalam beberapa video seks bertujuan menutup imej moral Anwar sebelum berdepan dengan Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) pada 5 Mei ini .

1. Kami ingin bertanya kepada Anwar, apakah kegagalan membawa pelanduk dua serupa di Madrasah An-Nahdhoh malam tadi berkaitan dengan permintaan 'personaliti' itu yang meminta bayaran lima kali ganda lebih tinggi daripada bayaran asal.

2. Kami difahamkan personaliti itu meminta bayaran berkenaan kerana sekarang adalah musim pilihan raya dan mendapat maklumat bahawa pihak Anwar mempunyai wang bagi mengelirukan rakyat Malaysia dengan menggunakannya.

3. Kami tidak membuat tuduhan melulu, cuma mahu Anwar tampil memberi penjelasan sebenar kerana rakyat terutama pengundi di Permatang Pauh mahu tahu perkara sebenar.

Anwar tolonglah jawab... dah banyak sangat membohongi rakyat.. jika benar sekalipun cakaplah.. 
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger