TIAN CHUA BANGSAT HINA KEMATIAN ASKAR MELAYUDi kala ahli keluarga dan seluruh rakyat Malaysia bersedih atas pemergian dua orang pejuang negara dalam mempertahankan kedaulatan negara daripada penceroboh Sulu, pemimpin PKR Tian Chua mengatakan kejadian itu adalah konspirasi UMNO dan BN.

Apakah kena mengena UMNO, BN dan ancaman keselamatan negara di Lahad Datu sekarang ini? Apakah ini konspirasi Tian Chua untuk memalukan Anwar Ibrahim kerana cuba mempertahankan ‘bos’nya itu?

Agaknya Tian Chua ini tidak sensitif kepada peranan dan tanggungjawab pasukan keselamatan negara sebaliknya hanya tahu mengkritik dan menuduh yang bukan-bukan sahaja.

Itulah apabila sudah terlalu taksub kepada politik maka segala macam yang ada di hadapannya semuanya dikaitkan dengan politik termasuklah kematian pejuang keselamatan negara. Nampak sangat Tian Chua ini tidak menghormati pengorbanan pejuang negara yang selama ini berjuang mempertahankan negara.

Berbeza dengan pemimpin PKR dan Pakatan Pembangkang yang bersekongkol kepada pemberontak luar untuk campurtangan dalam hal politik di Malaysia.
Share this article :
 

+ comments + 3 comments

Anonymous
March 1, 2013 at 9:35 PM

keturunan kominis mana ada perasaan sayangkan negara,ini lah standard mentaliti ahli politik pembangkang,semua benda nak dipolitikan

Anonymous
March 1, 2013 at 9:56 PM

Pada Tien Chua cina bangsat...Komando yang mati bangsa melayu 14 billionaire orang cina .... orang cina perlu diajar lepas ni insyallah no cina ni hal kali ni boikot barang dan kedai supermarket orang cina ...ayuh boikot perniagaan orang cina mulakan dari sekaranggg..ayuh ajar tien chua orang cina malaysia...Mulai esok JANGAN BELI BARANG-BARANG DIKEDAI CINA

Anonymous
March 12, 2013 at 10:12 AM

padan muka polis malaysia mati katak...semua ni salah BN UMNO!!!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger