PENCACAI PEMBANGKANG PERSOALKAN TENTERA PAKAI PESAWAT AIR ASIAKeputusan Kerajaan menghantar lebih ramai batilion tentera Malaysia ke Lahad Datu disambut dengan baik rakyat Malaysia yang mahukan tragedi di Lahad Datu diselesaikan segera dan seterusnya menamatkan pertumbahan darah.

Bagaimanapun, bagi pencacai Pakatan Pembangkang di media sosial yang mempersoalkan pasukan tentera menggunakan pesawat Air Asia mendapat reaksi yang pelbagai daripada rakyat Malaysia. Kenapakah perlunya pencacai Pakatan Pembangkang mempersoalkan tentera menggunakan pesawat Air Asia?

Apakah dengan mempersoalkan penggunaan pesawat Air Asia boleh menyelesaikan masalah di Lahad Datu? Ternyata, pencacai Pakatan Pembangkang ini cuba untuk mengalih perhatian rakyat daripada insiden kehilangan nyawa anggota polis kepada soal remeh temeh.


Selama ini pun pihak tentera menggunakan pesawat Air Asia untuk berulang alik dari Semenanjung ke Sabah dan Sarawak tanpa sebarang permasalahan. Ternyata pencacai Pakatan Pembangkang tidak mahu insiden pencerobohan di Lahad Datu itu ditamatkan segera bagi mengalih tumpuan rakyat yang sebelum ini menunggu PRU-13.
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
March 5, 2013 at 11:49 PM

U ULANG I SAMAN U

March 6, 2013 at 1:31 AM

lps ni kita naik c70.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger