KELUARGA PI BALA DIPERALATKAN POLITIK PAKATAN PEMBANGKANG?Selepas kematian penyiasat persendirian P. Balasubramaniam (PI Bala) apakah akan ada lagi fitnah-fitnah terbaru yang akan dilakukan PKR dan Pakatan Pembangkang khususnya Ahli Majlis Pimpinan Pusat Parti Keadilan Rakyat (PKR), R. Sivarasa terhadap Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

Seperti biasa dalam insiden kontroversi, PKR dan DAP khususnya akan melantik pakar dari luar negara untuk melakukan bedah siasat ke atas kematian yang diragui. Ini tidak mustahil dilakukan kepada Pi Bala yang ramai pemimpin Pakatan Pembangkang mengatakan penyiasat persendirian itu mati disebabkan perbuatan orang BN walaupun puncanya disebabkan sakit jantung.

PKR dan Pakatan Pembangkang juga tidak akan sesekali berhenti daripada melakukan fitnah kerana fitnah sudah menjadi asam garam mereka untuk menjatuhkan pemimpin BN biarpun enggan melakukan sumpah laknat bagi pemimpin pembangkang yang beragama Islam.

Adalah tidak mustahil juga PKR akan mempergunakan keluarga Pi Bala untuk meneruskan perancangan fitnah pakatan pembangkang terhadap Perdana Menteri seperti mana yang dilakukan mereka kepada keluarga Teo Beng Hock. Pakatan Pembangkang akan mempergunakan apa sahaja untuk kepentingan politik mereka biarpun terpaksa mempergunakan keluarga mangsa.
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
March 17, 2013 at 8:21 PM

hahahha...padan muka....ada pemimpin pkr dtg??? anwar??

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger