BLOGGER PAS ‘TULANG BESI’ A.K.A RAHMAN TALIB BERKELAHI DENGAN WARTAWAN WANITA



Di sidang media PKR yang memperkenalkan Azlan Mohd Lazim, bapa kepada Saiful Bukhari Azlan mangsa liwat Anwar Ibrahim sebagai ahli PKR di Ibu Pejabat PKR telah berlaku suatu tragedi yang dianggap sangat memalukan kaum lelaki khususnya ahli-ahli Pakatan Pembangkang.

Mana tidaknya, hanya kerana soalan seorang wartawan wanita telah tercetusnya perang mulut dengan blogger ‘Tulang Besi’ berkarat A.K.A Rahman Talib. Apakah soalan yang ditanya wartawan wanita itu?




Pusingan U-Turn Azlan Mohd Lazim dalam kes liwat Saiful dan Anwar Ibrahim dengan mengadakan sidang akhbar tergempar dan tertutup di sebuah kondominium dengan hanya dihadiri media pro-pembangkang telah mencetuskan polemik terbaru politik negara. Begitupun, ianya tidak mengejutkan kerana mengetahui taktik dan teknik Pakatan Pembangkang khususnya Anwar Ibrahim.

Wartawan wanita telah bertanyakan bahawa apakah bapa Saiful (Azlan Mohd Lazim) mahu melakukan sumpah laknat (sumpah Islam sambil memegang al-Quran) bahawa anaknya (Saiful) telah dipergunakan orang-orang UMNO dan BN dalam kes liwat Anwar Ibrahim?

Seperti biasa Azlan tidak akan menjawabnya sebaliknya hanya blogger Tulang Besi yang menjawab dengan menemplak wartawan wanita itu. Akibatnya berlaku pertikaman lidah antara Rahman Talib dan wartawan wanita. Sama-sama kita saksikan.



Share this article :
 

+ comments + 4 comments

bayan
March 12, 2013 at 9:08 AM

Dia ni cari makan sebab tu meroyan.Jawatan yg dibagikan oleh Al Juburi sabagai Tukang Putar.Selesainya PRU13 tukang putar ni tidak akan berputar lagi kerana game is over.

Anonymous
March 12, 2013 at 11:05 AM

macam bos dia juga...u ulang i saman....banyak lah kau punya dictator....pigi.........

Anonymous
March 12, 2013 at 4:31 PM

pas yg mengkafirkan umno maka melayu berpecah sampai masjid pun bersembahyang dua iman pada suatu masa,so dia kata bullshit maknanya dia ni bapok bullshit laa,ni laa sikap pembangkang bodoh salah orang dok cari salah sendiri ?

Anonymous
March 13, 2013 at 5:05 AM

Aku dh muak dgn perangai pbangkang skarang ni.. betul2 muak.betul2 longkang!!!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger