BLOG http://rajagoyang360.blogspot.com GEMPARKAN RAKYAT MALAYSIA DAN BUATKAN ANWAR IBRAHIM DIAM MEMBISU



Apakah lagi alasan Anwar Ibrahim dan puak-puak Pakatan Pembangkang dalam membicarakan gambar aksi-aksi terbaru Ketua Pembangkang bersama seorang jantan di sebuah hotel? Apakah ini disengajakan UMNO dan BN atau dilakonkan ‘pelanduk dua serupa’ seperti mana yang didakwa Pakatan Pembangkang sebelum ini.

Apakah kali ini disebabkan ‘perutnya yang boroi’ seperti mana alasan Anwar Ibrahim sebelum ini dalam video seks bersama Chinadoll? Namun, isu video tulen 99.9 peratus seperti yang didakwa pengamal filem pun masih belum diterima Pakatan Pembangkang. Seperti kata pemimpin PAS, video itu besi dan tidak boleh dijadikan bukti di mahkamah.

Gambar Anwar Ibrahim bersama seorang lelaki atau ‘jantan’ benar-benar menggembarkan rakyat Malaysia termasuk pemimpin PAS dan DAP sendiri.

Dipercayai rangkaian gambar dalam blog tersebut diambil daripada sedutan dari video yang dipasang secara tersembunyi di sebuah bilik hotel.

Lelaki yang menjadi pasangannya dalam aksi itu tidak dikenali dan di mana video ini dirakam belum dapat dipastikan.

Juga tertera di blog berkenaan gambar-gambar yang tersiar itu adalah PART 1. Pastinya selepas ini akan ada PART 2 dan PART 3 dan seterusnya.

Apa pula reaksi Anwar Ibrahim sebagai empunya badan? Kita tunggu dan saksikan alasan terbaru Anwar Ibrahim..
Share this article :
 

+ comments + 23 comments

Anonymous
March 16, 2013 at 10:57 PM

U ULANG I SAMAN...........

ABG NON.....ABG NON......

Anonymous
March 16, 2013 at 11:24 PM

ummmahhhhhh..kami sokong pemimpin kami anwar ibrahim atas perjuangan LGBT. Hidup Anwar..hidup LGBT dan hidup Pluraliseme.

March 17, 2013 at 2:11 AM

Kes dtuduh jadi dalang di lahad datu lom selesai,kes saiful lom selesai.. ni lagi kes homoseksual pulakkk.. aduh,mau tak lingkup bang non camni huhuhu.. amekaw!

Anonymous
March 17, 2013 at 8:33 AM

Jgn hairan kalau Anuar jd PM...byklah producer filem Hollywood dtg ke M'sia buat filem ^><}#%+¥£€>%

Anonymous
March 17, 2013 at 10:12 AM

Haha...best ke main ngan sesame jenis..?.dah tua tu bwk2 la brtaubat...dlam kubo nanti bole ke nk saman malaikat hah...?

Anonymous
March 17, 2013 at 10:22 AM

Ini kuat bontot anak laki org ni..jaga2 adik lelaki,abg, ayah anda..nik aziz, mat sabu, karpal, lim guan eng, harun din, azmin, smue mereke ni dah rase nikmat telur beai anuar.. Sbb tu dieorg suke... Rabak dah ponggong dieorg ni...anda jga xkan berkecuali mendapat tusukan anuar

Anonymous
March 17, 2013 at 11:08 AM

lu ni mmg bangkai..perosak negara...bangang..bahlol..tolol

Anonymous
March 17, 2013 at 12:57 PM

Mmg aljuburi pak nuar

Anonymous
March 17, 2013 at 7:39 PM

Ya Allah....bukakan pintu hati umat Muhammad SAW, Jangan kau sesati mereka ini. semoga mereka cepat2 bertaubat...sekiranya fitnah yang mereka taburi...laknatkanmereka ini...supya orang tak berslah tidak teraniaya...amin.

Anonymous
March 17, 2013 at 8:16 PM

Doa jer lebih.. Entah2 lu pn LGBT kot... Abis ni dlm ni gmbar sapo, gambar nenek ko ker.. Bodoh pnye org... Org mcm ko ni patut kene lakhanat.. Esok dlm kubur ko mintak anuar tolong ko..stupid persont

March 17, 2013 at 9:07 PM

apa dah jadi pemimpin islam pada masa kini. Jika betul pemimpin pembangkang yang buat...laknat Allah pasti akan sampai juga..

Anonymous
March 17, 2013 at 9:51 PM

Astakhfirullah adzim..

Anonymous
March 18, 2013 at 12:00 AM

hmmmm....pilihanraya kian hampir...

Anonymous
March 18, 2013 at 3:23 PM

insaflah manusia. tak takut ke disoal oleh allah swt kat akhirat nanti?

Anonymous
March 19, 2013 at 1:39 AM

hihi srnok ye wat ftnh!aku rasa ko yg ptt
brtaubat!aku kcian kt ko je nnt bla kat pdg mahsyar...

Anonymous
March 19, 2013 at 11:28 AM

ya Allah, mohon segerakan petunjuk. adakah ini fitnah atau memang yg empunya diri..jgn lah biar kan umat mu pecah belah. segarakan lah balasan mu ya Allah.

Anonymous
March 20, 2013 at 11:04 AM

Sedih tengok sesama melayu & islam bergaduh ... Bila nak sedar? Bangsa lain senyum je tengok kita.. Politik punya pasal, sesama islam bergaduh... Iblis ketawa kegembiraan tengok kita macam ni..

Anonymous
March 21, 2013 at 9:47 AM

Abu Hurairah melaporkan, Saya dengar Rasulullah S.A.W. menerangkan,
"Sesiapa yang menuduh hambanya berzina, pada hari kiamat nanti hukuman hudud dijalankan kepadanya, kecuali orang yang dituduh itu memang bersalah seperti yang dikatakannya."
(Direkodkan oleh Bukhari dan Muslim).

Sebagaimana yang dinyatakan dalam hadis diatas, sekiranya anda 'benar-benar yakin tanpa sebarang keraguan' tentang pertuduhan zina terhadap seseorang,teruskanlah.Anda akan terlepas dari Hukuman Hudud di Padang Mahsyar kelak,kerana kebenaran dari pertuduhan anda.
Namun,jika apa yang anda yakini adalah salah,maka bersiap sedialah untuk diadili dengan Hukuman Hudud yang menanti di akhirat kelak.
Pendek kata,sekiranya yakin-teruskanlah usaha anda & jika sebaliknya....fikir-fikirkanlah.

Anonymous
March 29, 2013 at 2:42 PM

depa blum test lagi LGE,Hadi dan Karpal jadi mane nak tau best x best lagi bro....

Anonymous
March 29, 2013 at 2:44 PM

klu depa jadi PM semua kaum jantan terpaksa tempah cawat besi....

April 9, 2013 at 12:03 AM

kah kah kah aku nak filem porno anwar bukan gambar cikai camni kah kah kah, mana2? kasi upload free download link sekali sebelum pru. boleh tak ni? tanya abang papa gomo tu . woi boleh tak?

Anonymous
April 14, 2013 at 11:53 AM

tapi heran knapa sampai skarang si Nuar Al-Jub ni tak lingkup2 lagi lembap sungguh pihak yg berwajib...ghani....ghani....ada keja ka...atau malas keja ka....

Anonymous
April 21, 2013 at 12:48 AM

Macamana orang yang kotor nak Bersihkan Malaysia...kakaka.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger