Saturday, March 16, 2013



Apakah lagi alasan Anwar Ibrahim dan puak-puak Pakatan Pembangkang dalam membicarakan gambar aksi-aksi terbaru Ketua Pembangkang bersama seorang jantan di sebuah hotel? Apakah ini disengajakan UMNO dan BN atau dilakonkan ‘pelanduk dua serupa’ seperti mana yang didakwa Pakatan Pembangkang sebelum ini.

Apakah kali ini disebabkan ‘perutnya yang boroi’ seperti mana alasan Anwar Ibrahim sebelum ini dalam video seks bersama Chinadoll? Namun, isu video tulen 99.9 peratus seperti yang didakwa pengamal filem pun masih belum diterima Pakatan Pembangkang. Seperti kata pemimpin PAS, video itu besi dan tidak boleh dijadikan bukti di mahkamah.

Gambar Anwar Ibrahim bersama seorang lelaki atau ‘jantan’ benar-benar menggembarkan rakyat Malaysia termasuk pemimpin PAS dan DAP sendiri.

Dipercayai rangkaian gambar dalam blog tersebut diambil daripada sedutan dari video yang dipasang secara tersembunyi di sebuah bilik hotel.

Lelaki yang menjadi pasangannya dalam aksi itu tidak dikenali dan di mana video ini dirakam belum dapat dipastikan.

Juga tertera di blog berkenaan gambar-gambar yang tersiar itu adalah PART 1. Pastinya selepas ini akan ada PART 2 dan PART 3 dan seterusnya.

Apa pula reaksi Anwar Ibrahim sebagai empunya badan? Kita tunggu dan saksikan alasan terbaru Anwar Ibrahim..
Categories:

23 comments:

  1. U ULANG I SAMAN...........

    ABG NON.....ABG NON......

    ReplyDelete
  2. ummmahhhhhh..kami sokong pemimpin kami anwar ibrahim atas perjuangan LGBT. Hidup Anwar..hidup LGBT dan hidup Pluraliseme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lu ni mmg bangkai..perosak negara...bangang..bahlol..tolol

      Delete
  3. Kes dtuduh jadi dalang di lahad datu lom selesai,kes saiful lom selesai.. ni lagi kes homoseksual pulakkk.. aduh,mau tak lingkup bang non camni huhuhu.. amekaw!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi heran knapa sampai skarang si Nuar Al-Jub ni tak lingkup2 lagi lembap sungguh pihak yg berwajib...ghani....ghani....ada keja ka...atau malas keja ka....

      Delete
  4. Jgn hairan kalau Anuar jd PM...byklah producer filem Hollywood dtg ke M'sia buat filem ^><}#%+¥£€>%

    ReplyDelete
  5. Haha...best ke main ngan sesame jenis..?.dah tua tu bwk2 la brtaubat...dlam kubo nanti bole ke nk saman malaikat hah...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. depa blum test lagi LGE,Hadi dan Karpal jadi mane nak tau best x best lagi bro....

      Delete
  6. Ini kuat bontot anak laki org ni..jaga2 adik lelaki,abg, ayah anda..nik aziz, mat sabu, karpal, lim guan eng, harun din, azmin, smue mereke ni dah rase nikmat telur beai anuar.. Sbb tu dieorg suke... Rabak dah ponggong dieorg ni...anda jga xkan berkecuali mendapat tusukan anuar

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi srnok ye wat ftnh!aku rasa ko yg ptt
      brtaubat!aku kcian kt ko je nnt bla kat pdg mahsyar...

      Delete
    2. klu depa jadi PM semua kaum jantan terpaksa tempah cawat besi....

      Delete
  7. Mmg aljuburi pak nuar

    ReplyDelete
  8. Ya Allah....bukakan pintu hati umat Muhammad SAW, Jangan kau sesati mereka ini. semoga mereka cepat2 bertaubat...sekiranya fitnah yang mereka taburi...laknatkanmereka ini...supya orang tak berslah tidak teraniaya...amin.

    ReplyDelete
  9. Doa jer lebih.. Entah2 lu pn LGBT kot... Abis ni dlm ni gmbar sapo, gambar nenek ko ker.. Bodoh pnye org... Org mcm ko ni patut kene lakhanat.. Esok dlm kubur ko mintak anuar tolong ko..stupid persont

    ReplyDelete
  10. apa dah jadi pemimpin islam pada masa kini. Jika betul pemimpin pembangkang yang buat...laknat Allah pasti akan sampai juga..

    ReplyDelete
  11. Astakhfirullah adzim..

    ReplyDelete
  12. hmmmm....pilihanraya kian hampir...

    ReplyDelete
  13. insaflah manusia. tak takut ke disoal oleh allah swt kat akhirat nanti?

    ReplyDelete
  14. ya Allah, mohon segerakan petunjuk. adakah ini fitnah atau memang yg empunya diri..jgn lah biar kan umat mu pecah belah. segarakan lah balasan mu ya Allah.

    ReplyDelete
  15. Sedih tengok sesama melayu & islam bergaduh ... Bila nak sedar? Bangsa lain senyum je tengok kita.. Politik punya pasal, sesama islam bergaduh... Iblis ketawa kegembiraan tengok kita macam ni..

    ReplyDelete
  16. Abu Hurairah melaporkan, Saya dengar Rasulullah S.A.W. menerangkan,
    "Sesiapa yang menuduh hambanya berzina, pada hari kiamat nanti hukuman hudud dijalankan kepadanya, kecuali orang yang dituduh itu memang bersalah seperti yang dikatakannya."
    (Direkodkan oleh Bukhari dan Muslim).

    Sebagaimana yang dinyatakan dalam hadis diatas, sekiranya anda 'benar-benar yakin tanpa sebarang keraguan' tentang pertuduhan zina terhadap seseorang,teruskanlah.Anda akan terlepas dari Hukuman Hudud di Padang Mahsyar kelak,kerana kebenaran dari pertuduhan anda.
    Namun,jika apa yang anda yakini adalah salah,maka bersiap sedialah untuk diadili dengan Hukuman Hudud yang menanti di akhirat kelak.
    Pendek kata,sekiranya yakin-teruskanlah usaha anda & jika sebaliknya....fikir-fikirkanlah.

    ReplyDelete
  17. kah kah kah aku nak filem porno anwar bukan gambar cikai camni kah kah kah, mana2? kasi upload free download link sekali sebelum pru. boleh tak ni? tanya abang papa gomo tu . woi boleh tak?

    ReplyDelete
  18. Macamana orang yang kotor nak Bersihkan Malaysia...kakaka.

    ReplyDelete

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!