#KL112 AHLI PAS DOMINASI HIMPUNAN KEBANGKITAN RAKYAT DAN JADI KAMBING HITAMHimpunan Kebangkitan Rakyat yang sedang diadakan di Kuala Lumpur ketika ini kebanyakannya disertai ahli-ahli PAS yang taksub dengan pimpinan Nik Aziz dan Mat Sabu. Mereka ini sememangnya dikerah untuk hadir ke Kuala Lumpur dan menjayakan Himpunan Kebangkitan Rakyat tanpa sebarang kerelaan. Ini kerana semua perbelanjaan mereka ditanggung sepenuhnya PAS dan Pakatan Pembangkang.


Seperti biasa, ahli PAS yang menggelarkan diri mereka sebagai Unit Keselamatan PAS akan menerima arahan untuk melakukan provokasi dan serangan dengan menyasarkan kepada pasukan keselamatan seperti mana mereka lakukan pada BERSIH 3.0 Julai tahun lepas.


Kemusykilan di sini di manakah ahli-ahli DAP dan PKR dalam Himpunan Kebangkitan Rakyat ini? Apakah ahli-ahli PAS ini telah dijadikan kambing hitam untuk kepentingan DAP dan PKR yang turut sama terlibat dalam Himpunan Kebangkitan Rakyat ini?
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
January 12, 2013 at 4:06 PM

u call this facts?

Anonymous
January 12, 2013 at 4:10 PM

ahli2 DAP pegi meniagaaa..... cari wangg, dpt tanag 30ribu ekar nik aziz bagi... 100ekar nizar bagi... melayu boddo je yg duk berarak tuu...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger