VIDEO ANWAR - CHINA DOLL VERSI TERBARU TERSEBAR!!Semasa program di Petaling Jaya tidak lama dulu, Anwar Ibrahim telah menuduh parti UMNO/BN 'mereka-reka satu lagi video lucah beliau dengan pelacur bangsa Cina. "Dulu muka macam Anwar (tetapi) perut buncit. Sekarang tidak, muka macam Anwar, perut pun dah (di)kempis(kan)." kata Anwar.

Anwar juga mendakwa bahawa video akan 'digunakan' menjelang PRU13 yang akan datang.

Tetapi yang peliknya ialah video 'lucah terbaru' itu bukannya tersebar di negara tempat Anwar akan bertanding. Video itu tersebar di Jakarta, Indonesia!

Dan video kali ini didakwa berlainan dengan video yang telah tersebar luas sebelum ini. Logikkah?

Apakah relevannya menyiarkan video 'lucah terbaru' itu di Jakarta, Indonesia sedangkan negara itu tidak mungkin akan masuk campur hal ehwal dalaman negara kita ini?

Tambahan pula, video lucah dengan pelacur bangsa Cina itu telah dikaji selidik sebelum ini.

Laporan  oleh Profesor Hany Farid and Lorenzo Torresani dari Dartmouth College di Hanover, New Hampshire, Amerika Syarikat telah mengesahkam keirasan 99.99 peratus lelaki dalam klip video itu, dengan foto Anwar berdasarkan analisis pengenalpastian wajah.

Makanya, isu video pelacur bangsa Cina itu tidak hanya bergantung kepada 'perut' orang itu tetapi kesemuanya termasuk tarikh dan masa. Seperti yang MiM dedahkan sebelum ini, Anwar telah 'hilang' lebih 2 jam dari alam twitter dan facebook.

Dan apabila Rafizi Ramli cuba mempertahankan boss beliau, Rafizi didapati telah terkantoi malu!

Anda baca laporan di bawah :
Jakarta 26 Disember: Menjelang lawatan Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim ke sini pada awal Januari 2013, telah tersebar luas menerusi internet terutama BalckBerry Video Sexnya dengan seorang wanita Cina tetapi ada kelainan dari yang tersebar di Malaysia.

Kelainannya adalah tepat seperti yang diramalkan oleh Anwar Ibrahim sendiri yang tersiar dalam Suara Keadilan 26 Disember iaitu "Dulu muka macam Anwar, tetapi perut buncit, tetapi sekarang muka macam Anwar, perut pun dah kempis.

"Penyebaran ini meluas terutama sekali di kalangan para wartawan dalam dan luar negara yang berpusat di Jakarta, pemimpin-pemimpin agama Islam dan juga rakan-rakan rapat Anwar sendiri.

Anwar dijangka akan berucap kepada wartawan-wartawan luar negara (FR) di Jakarta pada 10 Januari depan, tetapi lokasinya belum diumumkan kerana menurut penganjurnya ditakuti ada pihak-pihak yang mahu mensabotaj majlis itu kerana merasakan Video itu memalukan orang Islam, terutama penyokong-penyokong Anwar di Indonesia.

Seorang wartawan Indonesia terkemuka dari Media Tempo yang melihat Video itu memberitahu,  "Hebat sekali pukulannya Pak,dia bisa jadi Phonographic Actor." Seterusnya ...

Seperkara lagi, kita tidak akan terkejut jika video terbaru itu sengaja diedarkan oleh Pakatan pembangkang sendiri.

Kaedah black op ini bertujuan untuk memburuk-burukkan parti lawan. Mudahkan?

Lagi pun, kita tentu pelik kerana Anwar dapat 'meramalkan' video yang terbaru ini tetapi beliau gagal untuk pre-emp video sebelum ini.

Kredit kepada: http://novandri.blogspot.com 
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
December 29, 2012 at 3:34 PM

PAK, JANGAN LUPA ITU CONVERSASI SEX BELIAU DENGAN NORLALILA, ADA VERSI TERBARU KAH.
PAKAI KONDOM KE TAK PAKAI KONDOM.
SAYA HANYA BERTANYA PAK .

Anonymous
December 29, 2012 at 5:15 PM

berbeda sama bapak Mat Sebu, Bulu bulu china doll g sampai melekat dimulut bapak Nuar, makanya mulut bapak anur akan terus berbohong sampai dikapan ,,....

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger