BNBBC SARAWAK SOKONG CALON BN PRU-13Kelab Penyokong Barisan Nasional (BNBBC) Sarawak akan menyokong penuh calon-calon BN Sarawak pada PRU-13 akan datang tanpa sebarang prejudis. Menjadi harapan BNBBC sepertimana ahli-ahli parti komponen BN Sarawak memastikan calon BN Sarawak menang PRU-13 dengan mencapai kemenangan yang lebih baik daripada tahun 2008.

Perkara ini disahkan Pengerusi BNBBC Sarawak, Abdullah bin Haji Saidol semasa ucapan Malam BNBBC di Hotel Hilton sebagai meraikan ahli-ahli BN DUN Sarawak yang telah bersidang selama 8 hari yang bermula 19 November lalu.

Bagi memastikan kemenangan ini dapat direalisasikan, ahli-ahli BNBBC Sarawak akan bekerjasama dengan calon BN Sarawak yang terpilih nanti. Ini kerana semasa kempen PRU-13, ahli-ahli parti sama ada PBB, SUPP, PRS dan SPDP akan berada di depan untuk meraih undi dan seterusnya mengundi calon BN.

Demikian juga BNBBC Sarawak akan berusaha bekerjasama dengan Setiausaha Politik pada masa akan datang. Melalui kerjasama itu, ia menyediakan maklumat atau berita terkini yang mampu membantu BNBCC mempertingkatkan pengetahuan mereka.

Justeru, BNBBC Sarawak akan terus mengekalkan perpaduan dalam kalangan ahlinya selain memperkuatkan kelab semasa persidangan akan datang.
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger