SEKALI LAGI SARAWAK REPORT FITNAHKAN KETUA MENTERI SARAWAKKecoh satu Sarawak apabila berita mengenai ‘pergaduhan’ kecil suami isteri yang melibatkan Ketua Menteri Sarawak, Pehin Sri Abdul Taib Mahmud dengan isterinya Puan Sri Ragad. Dalam laporan Sarawak Report kononnya Pehin Sri telah ditendang Ragad di hadapan khalayak ramai. Hebat sungguh fitnah Pakatan Pembangkang ini.

Hakikatnya mereka yang berada di Wisma Bapa Malaysia ketika kejadian TIDAK pernah malah melihat Ragad menendang Pehin Sri Taib. Sekali lagi Pehin Sri dapat pahala akibat fitnah Pakatan Pembangkang.

Sebaliknya kejadian yang berlaku itu hanyalah melihat pertikaman lidah antara suami isteri Cuma kejadian itu melibatkan Ketua Menteri Sarawak dan isterinya. Apakah kiranya pergaduhan Anwar Ibrahim dan Wan Azizah akan ‘glamor’ juga kerana mereka Ketua Pembangkang dan Presiden PKR?

Sarawak Report yang terkenal dengan berita dan maklumat yang mahu mengaibkan Pehin Sri Taib dan keluarganya selepas Malaysiakini yang diketahui propembangkang. Di Sarawak, portal fitnah Sarawak Report itu terkenal dengan berita dan fitnah sensasi hingga diketahui didalangi beberapa pemimpin Pakatan Pembangkang yang mahu melihat pentadbiran Sarawak porak-peranda.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai situasi sebenar yang berlaku, sila klik gambar di bawah.


Janganlah hanya membaca Sarawak Report dan terus percaya kerana sejak penubuhan Sarawak Report sebelum PRN Sarawak Ke-10 April 2011, niat sebenar mereka hanyalah untuk Pembangkang dan menjahanamkan Sarawak. 
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
October 29, 2012 at 8:01 PM

WALAUPUN AKU DAN RAKYAT SARAWAK AKUI BAHAWA TAIB MAHMUD BANYAK JASA , TAPI KITA KENA TERIMA SATU HAKIKAT APABILA SAMPAI MASANYA RAKYAT MAHU MUKA BARU MENTADBIR NEGERI, TAIB MAHMUD KENA SERAH TUGAS KEPADA MUKA BARU YG.LEBIH BERPOTENSI DAN BERDAYA MAJU.

SEKARANG INI AKU LIHAT ,TAIB MAHMUD DAH JADI LIABILITI KEPADA BN SARAWAK TERUTAMA LEPAS DIA KAHWIN WANITA MUDA YG.AGAK SEKSI SEDANGKAN PADA USIA DIA PATUT TUMPU PADA PENTADBIRAN NEGERI DAN JIKA TERINGIN SANGAT ADA PASANGAN,KENA CARI YG.SEPADAN..

SERUPA BUNG MOKHTAR,LEPAS KAWIN ARTIS MUDA , KARISMA DIA JATUH DAN KURANG MENYENGAT...BANYAK LAGI CONTOH MENTERI KAHWIN ARTIS ATAU WANITA MUDA YG.LAMA KELAMAAN JADI LIABILITI KEPADA BN KERANA JADI BAHAN WANITA BUKAN ISLAM DARI FUCKATOON MENYEBAR KEBENCIAN TERHADAP ORANG ISLAM ..

SELEPAS MELIHAT PILIHANRAYA NEGERI SARAWAK YG.LALU YG.AGAK MERUDUM, RASANYA SUDAH SAMPAI MASANYA TAIB MAHMUD CARI PENGGANTI..JANGAN TNGGU RAKYAT YG.BUAT KEPUTUSAN...RAKYAT DAH BAGI ISYARAT !!

gen2felda

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger