WAJARKAH UMAT ISLAM DI MALAYSIA MEMAAFKAN NGEH KOO HAM DAN DAP?Pemuda UMNO dan Pemuda PAS akan berganding bahu dalam mengadakan bantahan terhadap filem Innocence of Muslims di seluruh Malaysia. Biarpun tindakan ini tidak disukai Ngeh Koo Ham dan DAP yang sememangnya anti-Islam, umat Islam akan tetap dengan pendirian mereka untuk membantah penayangan filem Innocence of Muslims yang secara terang menghina Nabi Muhamad s.a.w.

Malah kenyataan Ngeh Koo Ham dalam twitternya berkenaan umat Islam membuang masa dalam mengadakan demontrasi dan himpunan menentang filem Innocence of Muslims itu.

DAP sememangnya anti-Islam dan sebab itu sehingga kini mereka tidak pernah membuat kenyataan akhbar untuk mengecam penerbitan dan penayangan filem Innocence of Muslims. Dalam diam, mereka sebenarnya ‘gembira’ dalam memberita umat Islam di dunia.

Atas sebab itu juga, pemimpin DAP sebelum ini yang mengajuk dengan memegang al-Quran dan membaca beberapa potongan ayat al-Quran dalam ceramah politiknya adalah bertujuan untuk menghina. Lihat saja bagaimana Lim Guan Eng cuba mengusir orang Melayu Islam dari Pulau Pinang kerana mahu majoriti kaum Cina menetap di situ bagi mengekalkan penguasaan DAP di Pulau Pinang.

DAP percaya kepercayaan Islam di Malaysia harus dipecahkan agar matlamat penubuhan Negara Islam seperti yang dicanangkan PAS tidak akan terlaksana biarpun matlamat itu sudah ditukar kepada Negara Berkebajikan. 
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
September 21, 2012 at 2:07 PM

Aku berlindung kpd Allah daripada iblis laknatullah dan syaitan yg direjam.........Sendiri buat sendiri tanggung, iblis laknatullah kalau power apinya sudah dipadamkan oleh Allah SWT nak minta maaf pun sudah tidak berguna lagi....begitu juga dengan syaitan kalau dah direjam oleh Allah SWT nak minta maaf pun sudah terlambat.


Anonymous
April 4, 2013 at 7:42 PM

islam memang bodoh pun..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger