SAIFUDIN NASUTION CUBA KELIRUKAN RAKYAT DALAM DANA ASINGAkibat tertekan dengan desakan rakyat terhadap campur tangan asing dalam beberapa agensi dan NGO’s Malaysia, Setiausaha PKR Saifudin Nasution Ismail menyelar tindakan itu tidak berasas dan bermotifkan mahu memburukkan PKR dan Pakatan Pembangkang.

Ini susulan daripada tuduhan Tun Dr Mahathir Mohamad mengenai wujudnya campur tangan kuasa asing membantu pembangkang dalam usaha menumbangkan kerajaan.

Apakah rakyat tidak sedar bahawa adalah bodoh dan ruginya pemberi (George Soros) tidak mahu mendapatkan apa-apa hanya sekadar memberi? PKR dan Pakatan Pembangkang atau Malaysiakini juga SUARAM bukanlah Pusat Kebajikan Masyarakat yang memerlukan sumbangan dan bantuan kewangan.

Kini, secara terang Ketua Eksekutif Malaysiakini mengakui menerima dana asing daripada NED yang diterajui George Soros. Manakala, SUARAM kini terpaksa meminta bantuan SUHAKAM akibat tidak tahan dengan desakan pihak berkuasa untuk menyiasat dana yang diperolehi mereka bagi meneruskan operasi di Malaysia.

Jika tidak bersalah, kenapa perlu takut untuk disiasat. Berani kerana benar dan takut kerana salah.
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
September 25, 2012 at 1:19 PM

bodoh orang ni kan ada perpatah ada ubi ada batas takan jawapan nya tak ada apa-apa balas.......

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger