MUSTAFA ALI BUAT LAWAK DI BULAN RAMADHANKetika rakyat Malaysia sedang menanti 2 perayaan penting yang akan diadakan dalam bulan ini, iaitu Hari Raya Aidilfitri dan Hari Kebangsaan, Pakatan Pembangkang yang kini kemaruk sangat untuk menghadapi PRU-13 biarpun masalah pembahagian kerusi antara PKR, PAS dan DAP masih belum selesai malah sehingga kini masih belum mendapat calon yang sesuai.

Atas kemarukkan berpolitik dan menuju ke Putrajaya, Pakatan Pembangkang menerusi Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali mengandaikan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak akan mengumumkan tarikh PRU-13 dalam bulan kemerdekaan dan tarikhnya mungkin pada bulan September atau November.

Sambil menegaskan Pakatan Pembangkang ‘sudah bersedia’ menghadapi PRU-13 walaupun masalah dalaman mereka kian menggugat hubungan mereka.

Mustafa Ali percaya sambutan Kemerdekaan pada tahun ini yang menggunapakai tema “Janji Ditepati” akan digunakan sebaik-baiknya Najib Razak bagi memulihkan reputasinya. Namun, bagi sesetengah rakyat sambutan kemerdekaan kali ini penuh bermakna dengan angka 55 Tahun di dalam ekonomi negara yang baik di bawah transformasi.
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
August 7, 2012 at 11:06 PM

pas nak bungkus diri sendiri. biarkan..biarkan!

Anonymous
August 7, 2012 at 11:32 PM

ko ahli pas ke nak campur urusan pas?jaga parti bangang umno dah le!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger