TIDAK PUAS DENGAN SHAMSIDAR TAHARIN ANWAR IBRAHIM CARI ‘LELAKI’
Sebelum ‘bersama’ dengan Saiful Bukhari, Anwar Ibrahim sudah bersama dengan lelaki-lelaki lain yang kurang dikenali ramai pihak. Namun, bagi sahabat lama Anwar Ibrahim, S. Nallakaruppan beliau kenal setiap ‘teman tapi mesra’ Anwar Ibrahim.

Pendedahan S. Nallakaruppan berhubung hubungan Anwar Ibrahim dengan Shamsidar Taharin telah menjurus kepada satu lagi ‘hubungan’ sejenis.

Ismail Mat Rabi @ Ismail Harun dikatakan telah mendapat bayaran sekitar RM200 hingga RM300 setiap kali selepas melakukan aktiviti seks dengan Anwar Ibrahim. Aktiviti seks dengan Ismail Mat Rabi itu juga dilakukan di Tivoli Villa dan di rumah kediaman rasmi Anwar di No 8, Jalan Setiamurni 1, Bukit Damansara, Kuala Lumpur. Pemilihan Tivoli Villa itu dikatakan selamat dan bebas daripada sebarang aktiviti pengintipan yang mencurigakan.

Menurut S. Nallakaruppan, beliau secara tidak sengaja dapat melihat Anwar Ibrahim melakukan hubungan seks dengan Ismail ketika membuka pintu di Tivoli Villa, Padang Tennis Bangsar (untung S. Nallakaruppan).

Selain itu, S. Nallakaruppan turut membongkar kisah seks Anwar Ibrahim bersama beberapa rakan dan teman rapatnya seperti Norlaila Abdul Majid, Soma Rodrigo, Mior Abdul Razak, Sukma Darmawan Sasmitaat Madja, Dr Munawar Ahmad Anees, Azizan Abu Bakar, Hairany Mat Nafees dan Rashid.

Jelaslah di sini, Anwar Ibrahim adalah penggiat aktiviti seks songsang dan seks luar tabii.

Sumber: AIDC 
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger