S.AMBIGA MINTA BANTUAN POLIS DAN DBKL
#Srwkamek Disebabkan tidak tahan diasak berkali-kali oleh rakyat akibat pembukaan stall menjual burger oleh IKHLAS dan senaman punggung oleh bekas-bekas Tentera Melayu akhirnya S.Ambiga telah membuat laporan polis bagi mengawasi rumahnya di Jalan Setiakasih 1, Bukit Damansara.

S.Ambiga membuat laporan polis disebabkan ada maklumat di mana pihak mahu membuat pasar malam di hadapan rumah S.Ambiga. Untuk mengelak ramai orang yang hadir di hadapan rumahnya, S.Ambiga terpaksa membuat laporan polis biarpun sebelum ini menganggap polis itu anjing BN dan menyalahkan polis dalam perhimpunan BERSIH 3.0 anjuran S.Ambiga.Dalam tinjauan itu kelihatan dua van DBKL dengan 10 anggota penguatkuasa itu berada di situ petang tadi selain kereta peronda polis.

Sebelum ini, S.Ambiga yang merupakan penganjur demonstrasi yang bertukar menjadi ganas di ibu negara 28 April lalu membuat laporan polis pada 10 Mei lalu selepas sekumpulan peniaga berhimpun dan membuka gerai burger di hadapan rumahnya sebagai tanda marah akibat kerugian susulan perhimpunan tesebut.
Share this article :
 

+ comments + 4 comments

Anonymous
May 17, 2012 at 2:52 PM

ambiga why dont you ask your loving Bar council presidnet and his deputy to handle they are much better thab the policethat you kutuk.

Anonymous
May 17, 2012 at 3:07 PM

U condemned and u asked help from the people u tarnished?? Is this a joke???? LoL

Anonymous
May 17, 2012 at 4:27 PM

Very very derrrrr... where is Pas Unit Amal Red army..?? lol

Anonymous
May 17, 2012 at 10:54 PM

ambiga jilat ludahnya semula.....minta bantuan dari polis yg dikata zalim dan ganas......ish,ish,ish

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger