ISU AISKRIM BATANG 3.0: AZMIN ALI ENGGAN SUMPAH LAKNAT

#Srwkamek Wujud persamaan antara Azmin Ali dan bosnya Anwar Ibrahim iaitu keterlibatan dalam isu seks dan keengganan untuk melakukan sumpah laknat.

Jika enggan sekalipun untuk bersumpah laknat, sehingga ke hari ini belum ada sebarang laporan polis dibuat bagi menyiasat tentang gambar dan video tersebut. Sebaliknya, tindakan Azmin Ali membuat sidang media tidak akan menjernihkan keadaan.

Keenganan Azmin Ali melakukan sumpah laknat dan laporan polis berhubung isu rakaman video seks itu disifatkan sebagai pengecut, bacul dan dayus.

Ini diperjelaskan lagi oleh Pesuruhjaya Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) Selangor/ Wilayah Persekutuan, Wan Indra Putra Ahmad bahawa keengganan Azmin Ali berbuat demikian jelas menunjukkan beliau seperti ada sesuatu yang ingin disembunyikan.

Sehingga kini juga, pemimpin PAS yang dikatakan memperjuangkan nama Islam juga tidak pernah memberikan komen atau penjelasan berhubung pendirian parti. Manakala, DAP yang kini sedang cuba memujuk Tunku Abdul Aziz juga tidak memberikan pandanan parti.

Ramai beranggapan bahawa keterlibatan Azmin Ali dalam isu seks ini memberikan keyakinan kepada penguasaha rumah urut di Selangor untuk membuka lebih cawangan kerana pemimpin atau orang Melayu yang terlibat tidak perlu sumpah laknat. 
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
May 18, 2012 at 12:48 PM

Duduk, berdiri isap bersih3.0.0

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger