EZAM MOHD NOR: ANWAR IBRAHIM ITU PENGKHIANAT AGAMA, BANGSA DAN NEGARA

#Srwkamek Jika Anwar Ibrahim menjadi pilihan anda sebagai Perdana Menteri, anda sewajarnya harus berfikir 1001 banyak kali. Sebabnya, jika Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri selepas PRU-13 akan datang nescaya Malaysia ini akan secara tepatnya digadaikan kepada negara-negara kuasa asing dan yahudi.

Kini, biarpun hanya bertindak sebagai Ketua Pembangkang dan Ketua Umum PKR (jawatan yang tiada dalam perlembagaan PKR) , Anwar Ibrahim sanggup mengkhianati negara dengan melemparkan pandangan negatif terhadap Malaysia. Apakah orang sebegini yang sanggup diangkat sebagai Perdana Menteri kerana dalam masa yang sama mahu menghancurkan negara Malaysia ini?

Pidato Perdana Bersama YB Mohd Ezam Mohd Nor di Kuching telah merungkai banyak persoalan berhubung peribadi dan juga karektor sebenar Anwar Ibrahim yang kini sudah tidak lagi relevan di kalangan masyarakat Melayu khususnya di Semenanjung Malaysia.

Ternyata apa yang diperkatakan bekas Setiausaha Politik Anwar Ibrahim itu benar-benar memanaskan telinga penyokong-penyokong tegar Anwar Ibrahim di Sarawak sehingga menyebabkan mereka terpaksa menjerit-jerit bagi menyatakan rasa tidak puas hati dengan pendedahan YB Mohd Ezam.

Kesimpulan Pidato Perdana Bersama YB Mohd Ezam supaya mengajak rakyat Sarawak menolak pengkhianat bernama Anwar Ibrahim dan PKR kerana jika tidak racun PKR akan menghancurkan negara Malaysia yang kita cintai.
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
March 11, 2015 at 5:21 PM

Ezam apa kau tahu? Kau cuma2lah pejuang untuk isi perut, isi periuk belangga keluarga sahaja. Berjuang tidak sampai ke mana, pejuanganmu untuk agama, bangsa dan negara sudah mati ditengah jalan, pejuang yang berpaling tadah kerana dimomokkan, digula-gulakan, diumpan2kan dengan janji2 kekayaan harta benda wang ringgit, maka matilah perjuangan tulenmu. Perjuanganmu sekarang adalah kepalsuan penuh dengan tipu-daya, tapi rakyat jadi hakimnya kau memang penipu kaki putar belit kebenaran yang benar ditidakkan dan yang salah dibenarkan itulah perjuanganmu sekarang kesian kau pengkhianat pejuangan bangsa rakyat merdeka. Kau Ezam tidak ada ertinya untuk rakyat Malaysia yang cintakan perjuangan kebenaran yang tulin. Good bye go to hell all of your statements. Bangsat kau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! penipu kaki belit pergi jahanam kau Ezam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous
March 11, 2015 at 5:23 PM

Good very good best all of your statements saya suka saya benci Ezam penipu kaki belit

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger