S. NALLAKARUPPAN: ANWAR IBRAHIM TETAP BISEKSUAL


Biarpun Anwar Ibrahim dan pengikut setianya telah mengemukakan saman ke atas Datuk S. Nallakaruppan berhubung kenyataannya yang disifatkannya sebagai ‘mencemarkan maruahnya’ namun ia tidak sedikitpun membimbangkan S. Nallakaruppan.

Malah, lebih membingungkan Anwar Ibrahim, S. Nallakaruppan sedikitpun tidak berganjak dan tidak akan menukar prinsip yang dipegangnya biarpun saman Anwar Ibrahim itu ditingkatkan kepada RM500 juta.

Ini berpegang kepada pepatah Melayu, berani kerana benar, takut kerana salah. Justeru, tindakan Anwar Ibrahim itu disifatkan sebagai penakut kerana sebelum ini tidak mahu berdebat dan bercakap mengenai isu moral dan biseksual sebaliknya membawa isu ini ke mahkamah.

Sekali lagi ditegaskan S. Nallakaruppan bahawa beliau tidak akan menarik balik kenyataan yang dibuatnya sebelum ini bahawa Anwar Ibrahim seorang pengamal biseksual dan bersedia saman yang dikemukakan Anwar Ibrahim ditingkatkan menjadi RM500 juta.

S. Nallakaruppan tahu sebab utama Anwar Ibrahim menyamannya adalah kerana kenyataan beliau bahawa tiada peruntukan dalam perlembagaan seorang biseksual boleh menjadi Perdana Menteri atau Ketua Pembangkang.

Perlakuan Anwar Ibrahim itu selayaknya beliau diangkat menjadi Perdana Menteri atau Ketua Pembangkang malah jauh sekali layak tinggal di bumi Malaysia. Orang sebegini yang akan menghancurkan belia dan muda-mudi dengan isu moral yang sangat teruk dan menjijikan. 
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger