LAGI PERBUATAN KEJI PENYOKONG PAKATAN PEMBANGKANGIsu menurunkan bendera Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak di hadapan PWTC yang dilakukan kelompok mahasiswa pro-Anwar Ibrahim telah mencetuskan kemarahan rakyat.

Biarpun bukan isu yang sama, tetapi perbuatan penyokong pembangkang membakar bendera BN dan UMNO di jalan masuk ke Taman Malinja dalam Parlimen Merbok. Sebanyak 14 bendera BN dan 6 bendera UMNO dibakar.

Dakwaan perbuatan tersebut dilakukan penyokong pembangkang ada asasnya kerana pembangkang telah mengadakan sesi ceramah politiknya di kawasan tersebut. Pada malam tersebut ceramah pembangkang telah dihadiri penyokong mereka dan didakwa berlaku samseng sehingga menakutkan penduduk di kawasan Taman Malinja.

Kejadian membakar bendera ini bukanlah perkara baru bahkan telah banyak kali berlaku kekacauan yang ditimbulkan penyokong pembangkang. Yang lebih mendukacitakan perbuatan membakar bendera dan mengoyak poster pihak lawan seakan-akan dihalalkan Pakatan Pembangkang. 
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
March 18, 2012 at 11:43 PM

Penyokong pembangkang ni semuanya bangang tu sebabnya buat kerja bangang.Otak capur dengan taik maka perangaipun macam taik.Hinanya kamu sama taraf dengan taik.

March 19, 2012 at 7:41 PM

Gaya dan cara 'fool-time' pembangkang, tiada kerja lain..memang otak OKU hanya hendak Putra Jaya sahaja.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger