EKSKLUSIF: DATUK SERI LAU WEI KIONG SUMBER KEWANGAN DAP SARAWAKKejadian yang menimpa Azlan Abdullah telah membongkar rahsia siapa sebenarnya dalang di sebalik kejadian itu dan sumber kewangan DAP yang selama ini membiayai perjalanan politik DAP.

Mangsa, Azlan Abdullah bertekad untuk mendedahkan hubungan antara penyumbang kepada kempen DAP dan siapa sebenarnya Datuk Seri Lau Wei Kiong? Atas sebab itu, Azlan Abdullah kini menjadi sasaran utama gengster-gengster tajaan DAP yang berusaha untuk melupuskan bukti dan kaitannya dengan hubungan Datuk Seri Lau Wei Kiong dengan DAP dan genster serta kongsi gelap.

Usaha Azlan Abdullah ini seharusnya dihargai memandangkan usahanya untuk membongkar dalang dalam aktiviti DAP dan kegiatannya di sekolah-sekolah Cina dan persatuan-persatuan Cina di Kuching.

Pendedahan demi pendedahan yang dilakukan Azlan Abdullah di media baru seperti blog, you tube dan mengedarkan risalah di kawasan DAP Padungan membuatkan ramai rakyat di situ kini mula sedar. Kesedaran ini tidak baik bagi DAP kerana ini akan membuatkan diri mereka terdedah kepada kurangnya sokongan masyarakat Cina dan Melayu di kawasan Padungan.

Kegiatan maksiat di Kuching ada hubung kaitnya dengan DAP Sarawak yang menjadi punca kepada pendapatan mereka. Sehingga kini selepas pendedahan Azlan Abdullah, ramai penyokong DAP tidak berani tampil ke hadapan untuk menjawab tuduhan ke atas penyumbang dana kempen mereka dan mengambil jalan untuk berdiam diri kerana takut tidak ditaja pada PRU13 kelak.

Apakah jika DAP berkuasa di Sarawak maka mereka mahu menjadikan Kuching seperti Hong Kong yang menjadi syurga maksiat? Itu tidak mustahil kerana sumber kewangan DAP dan menaja gengster adalah berpunca daripada pendapatan maksiat. Inilah yang dimahukan DAP dan ini boleh meruntuhkan akhlak dan moral rakyat Sarawak. 
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger