ORANG-ORANG YANG DITAKUTI ANWAR IBRAHIM

Dalam usahanya menjadi Perdana Menteri, Anwar Ibrahim akan cuba untuk menggunakan segala kemahiran dan pengetahuan liciknya untuk mencapai hasrat itu dengan mempergunakan PAS dan DAP yang bekerjasama dengan PKR yang dianunginya. Perlantikannya sebagai Ketua Pembangkang menjadikan cita-citanya itu kian berjaya, tetapi kes liwat dan video seksnya telah membuatkan cita-citanya kini untuk menjadi Perdana Menteri kian terhakis jauh sekali.


 Tarikh Yang Sama 21.2.2011

Selain Amerika Syarikat yang mempunyai beberapa pemimpin Islam yang ditakutinya, di Malaysia Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim juga takut kepada beberapa individu yang pastinya akan menentukan masa depannya.

 Mohd Saiful Bukhari Azlan

Mangsa liwat Anwar Ibrahim yang sebelum ini menjadi tukang bancuh kopi hingga sanggup membawa Saiful ke luar negara hanya semata-mata bancuhan kopinya yang sedap. Tetapi, hakikatnya itu cuba memancing Saiful untuk mempelawanya menjadi pasangan liwat. Keberanian Saiful dalam mempertahankan haknya telah membuatkan Anwar Ibrahim sekain kecut dan kes ini kian sampai ke kemuncaknya.

 Wan Azizah Wan Ismail

Isteri kepada Anwar Ibrahim ini sememangnya seorang isteri yang taat kepada suami walaupun pelbagai perlakuan yang dilakukan Anwar Ibrahim itu boleh menggugat kesabaran seorang isteri. Demi kasih kepada anak-anak yang dilihat banyak menyebelahi Anwar Ibrahim, Wan Azizah tiada pilihan lain selain menyebelahi Anwar Ibrahim walaupun hakikatnya Wan Azizah tersepit di antara anak-anak dan kebenaran.

 Papa Gomo

Blogger ini dilihat sangat merbahaya dan boleh mengancam untuk membunuh kedudukan Anwar Ibrahim lebih-lebih lagi dalam kes video seksnya yang memperlihat batang tubuh Anwar Ibrahim tanpa seurat benang bersama pelacur kelas atasan dari China. Pendedahan demi pendedahan yang dilakukan Papagomo dan rakan-rakannya sangat dinanti rakyat dan membuatkan Anwar Ibrahim hanya menghitung hari bila tembelangnya akan musnah.

 Bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan

Penarikan balik sepina yang ditujukan khas kepada Tan Sri Musa Hassan telah menggambarkan bahawa Anwar Ibrahim sememangnya penakut temberangnya akan pecah lebih-lebih lagi orang penting seperti Tan Sri Musa Hassan itu lebih mengenali Anwar Ibrahim.

Individu di atas adalah sebahagian sahaja dan pastinya ada ramai lagi individu yang menjadi orang yang ditakuti Anwar Ibrahim. 
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
March 15, 2012 at 6:06 PM

PKR harus di hancur kan dari muka bumi tanah melayu malaysia ni....

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger