BENARKAH SETIAUSAHA POLITIK AHLI PARLIMEN PKR AMPANG PENGGANAS?Pengasas NGO Pertubuhan Revolusi Anak Muda Malaysia

Apakah benar bloggers pro-UMNO atau bloggers jalanan atau bloggers pemerhati politik menilai Setiausaha Politik kepada Ahli Parlimen PKR Ampang, Zuraida Kamaruddin, Fareez Kamal Intidzam sebagai seorang pengganas?

Melihat kepada tindakan Fareez dan 9 lagi ahli PKR yang lain semasa cuba merempuh pengawal keselamatan bagi menyerahkan memorendum ‘BERSIH’ kepada Perdana Menteri yang dilihat sebagai tindakan yang tidak sopan dan bertamadun.

Serangan bloggers, empunya twitter dan facebook terhadap Fareez selepas insiden itu adalah disebabkan perbuatannya sendiri yang tidak sopan dan bertamadun sebagai seorang manusia yang tinggal di Malaysia.

"Dalam tempoh 24 jam penangkapan saya, saya telah teruk diserang dalam Twitter, Facebook dan blog pro-Umno yang mendakwa saya ditahan kerana cuba mensabotaj program pengagihan Jalur Gemilang," katanya.

Malaysiakini, 28 Julai 2011

Dakwaan bahawa Fareez cuba untuk mencedera atau membunuh Perdana Menteri dalam media sosial sebagai tidak mustahil disebabkan beliau adalah pengasas NGO Pertubuhan Revolusi Anak Muda Malaysia. Apakah benar ini yang akan berlaku?
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

Anonymous
January 12, 2012 at 4:33 PM

he cant be trusted. a liar and also a player.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger