ANWAR IBRAHIM KE KUCHING CERITAKAN PENGALAMAN BERSAMA PELACUR CHINA DAN SEMASA DALAM PERHIMPUNAN HARAM BERSIH 2.0


menyampaikan ceramah 'Aku Bohong' 

Selepas Pulau Pinang, Anwar Ibrahim yang baharu saja berjaya menangguhkan kes bela diri dalam kes liwatnya akan ke Kuching pula dalam rangka lawatan ke beberapa negeri di Malaysia bagi memberikan ceramah pembohongannya semasa Perhimpunan Haram BERSIH 2.0 yang mana beliau sendiri turut terlibat melakonkan beberapa babak dalam drama BERSIH 2.0 yang diarahkan S. Ambiga.

Tujuan lawatan ke Kuching, selain menyampaikan ceramah berkaitan pengalaman bohongnya semasa tercedera dalam perhimpunan haram itu, Anwar Ibrahim juga dikatakan akan menceritakan bagaimana peserta-peserta BERSIH 2.0 dikategorikan sebagai hero dan pejuang. Dijangka hadir adalah beberapa pemimpin PKR Sarawak yang taksub dengan Anwar Ibrahim termasuklah Baru Bian dan dijangka juga pemimpin PAS dan DAP atas semangat setia kawan.

Perjumpaan yang dijadualkan diadakan di Hotel Grand Continental, Kuching (hotel rasmi Anwar Ibrahim) pada 16 Julai 2011, jam 7.00 malam. Diberitahu juga, selain menceritakan kisah dan pengalamannya semasa perhimpunan haram itu, Anwar Ibrahim juga akan menyentuh mengenai kes liwatnya dan kes seksnya bersama pelacur China.

"Anwar Kantoi"

Dipercayai Anwar Ibrahim akan mengambil masa yang lama untuk menceritakan tentang video seksnya bersama pelacur China. Beliau dijangka akan menceritakan secara terperinci dengan lebih lanjut mengenai keenakkan dan kesedapan melanggan pelacur China yang dikatakan sanggup berbuat apa sahaja yang pelanggan (Anwar Ibrahim) mahukan. Di samping itu, Anwar Ibrahim juga akan menjelaskan bagaimana pelabagai posisi yang telah diparktikannya ketika bersama pelacur China itu.

Menjadi topik hangat juga, Anwar dijangka akan terus berbohong dengan rakyat berhubung dakwaannya mengenai layanan polis terhadap Hadi Awang. Juga, bagaimana polis melakukan keganasan terhadapnya ketika ditangkap dalam perhimpunan haram. Anwar Ibrahim akan terus memburukkan polis walaupun hakikatnya beliau banyak bergantung budi dengan polis sepanjang menjadi Timbalan Perdana Menteri dan Menteri Kewangan dahulu.

Anwar Ibrahim juga secara terus menerus membohongi ahli-ahli dan pemimpin PKR Sarawak yang selama ini telah menjadi bahan ujikajinya khususnya semasa Pilihan Raya DUN Sarawak. Kini, masyarakat di Semenanjung telah semakin menolak kehadiran Anwar Ibrahim dan ini telah merisaukannya sehingga menyebabkan beliau mengambil keputusan membuat perhimpunan haram. PKR Sarawak juga perlu melihat keadaan ini sebagai suatu perubahan yang telah dilakukan rakyat setelah selama ini terbelenggu dalam pembohongan Anwar Ibrahim dan PKR.  
Share this article :
 

+ comments + 2 comments

Anonymous
July 14, 2011 at 2:46 PM

Pada DAP khususnya Anwar adalah umpama kertas tisu golong untuk palit buntut dan terus dibuang bersama **** ke dalam tandas - ia itu bila DAP kononnya dapat berkuasa. Bumiputra Sarawak jangan terpesong. Ingat apa yang kita perolehi sekarang adalah atas perjuangan UMNO dalam BN. Kita boleh berbangga ada anak Oran Ulu menjdi doktor pakar, pakar ekonomi; ada pula anak2 Iban dan Bidayuh; begitu juga anak2 Melayu dan Melanau. Kalau DAP yang berkuasa kita mungkin tidak dapat menikmati ini semua dalam masa yang singkat. Kita mungkin senasib Melayu di Negara jiran. Ingat: Membina jalan raya, jambatan dan seumpamanya senang - ada duit, boleh buat; tetapi, membina dan membangun manusia dan kepakarannya bukan mudah. Fikirlah - Orang Sarawak

Anonymous
August 1, 2011 at 9:38 AM

Eya...saya setuju dengan pendapat kamu Tanpa Nama...Tapi pemimpin atau Ketua Menteri sekarang...Harus JUga d Tukar...Harus dan Wajib...Kenapa? Saya rasakan ramai yang Tahu...........

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger