ANWAR IBRAHIM: BERSUMPAH LAKNAT ATAU BERKERAS MENAFIKAN VIDEO SEKSNYA

Setelah rakaman video seks siri pertama didedahkan sebelum ini telah mengundang gundah gulana kepada Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim sehingga menyebabkan kekalahan teruk PKR dalam Pilihan Raya DUN Sarawak tempoh hari, kini muncul kembali video seks siri kedua yang berjudul Papa Nurul Izzah Part II.

Kemunculan video seks Anwar siri kedua, hampir kebanyakan cerita itu menghiasi tajuk utama di kedai-kedai kopi. Malah alam maya sendiri juga kecoh setelah kemunculan video seks Anwar siri kedua ini menjadi hidangan mata pembaca seluruh dunia.

Ketika kempen Pilihan Raya DUN Sarawak yang lepas, ceramah Anwar Ibrahim dan PKR kebanyakkannya banyak menceritakan tentang dirinya (Anwar Ibrahim) dianiaya oleh BN berhubung isu video seks bersama pelacur China. Kononnya video itu sengaja disiarkan dengan tujuan BN tiada lagi senjata yang boleh dilakukan untuk menjatuhkan Anwar Ibrahim melainkan hanya dengan taktik kotor ini.

Papa Nurul Izzah Part II

Bagaimanapun, rakyat Sarawak tidak terlena dengan dakyah Anwar Ibrahim dan PKR yang terus menerus menafikan bahawa pelaku (pelakon) dalam video itu bukan dirinya. Setelah beberapa pengamal filem dan drama serta polis menyatakan video itu adalah asli dan original, serta pelakunya menyerupai Anwar Ibrahim, secara kesimpulannya Anwar Ibrahim terbabit secara langsung dalam video itu.

Kehilangan jam tangan Omega yang cuba diselindungi Wan Azizah dan anaknya, Nurul Izzah dengn kenyataan yang kabur dan dijawab secara tersekat-sekat menandakan keluarga Wan Azizah cuba untuk menafikan bahawa pelaku itu bukan suaminya bagi menutup kemaluannya. Bagaimanapun, rakyat Malaysia bukan bodoh sehingga boleh diperbodohkan oleh keluarga Anwar Ibrahim dan Wan Azizah serta PKR.

Kemunculan video siri kedua yang di laman blog Papa Gomo dan Pisau. Net dalam alam maya merupakan penjelasan kebenaran kepada kesinambungan video siri pertama. Secarar jujur, kedua-dua bloggers itu seharusnya diberi tabik hormat kerana bukan sahaja berani mendedahkan kebenaran berhubung isu moral Anwar Ibrahim, tetapi juga mempunyai nilai kemanusia kerana sesekali tidak menyiarkan aksi ranjang Anwar Ibrahim bersama pelacur China itu sebagai menghormati budaya keMelayuan. Bagaimanapun, Anwar Ibrahim tidak harus terlalu berasa selamat kerana selagi beliau tidak melakukan sesuatu yang harus dilakukannya dalam Sumpah Laknat, maka selagi itu aksi ranjang Anwar Ibrahim bersama pelacur China itu akan cuba diuploadkan secara bersiri.Namun, jauh malah tidak sesekali Anwar Ibrahim akan melakukan sumpah laknat memandangkan feelnya yang sentiasa cuba untuk meraih simpati rakyat kononnya dirinya dianiayai. Secara berterusan, Anwar Ibrahim dan isterinya akan terus menafikan sekeras-kerasnya pembabitannya dalam video seks itu.

Marilah kita saksikan tindakan susulan Anwar Ibrahim berhubung kemunculan video seksnya siri kedua. Apakah akan ada kenyataan akhbar yang akan dilakukan oleh Anwar Ibrahim dan keluarganya? Apakah pula tindakan Wan Azizah untuk terus menidakkan pelaku dalam video itu bukan suamianya setelah sebelum ini menegaskan bahawa beliau kenal siapa Anwar? Sememangnya isteri pasti mengenali ciri-ciri suaminya, tetapi sekiranya sudah lama tidak ‘berhubungan bersama’ maka sudah pasti ciri-ciri suami tidak akan diingati lagi.

Kredit kepada Papa Gomo...
Share this article :
 

+ comments + 1 comments

April 28, 2011 at 1:19 PM

Wan Azizah mengesahkan TORPEDO yang jelas nampak dlm video itu kepunyaan Anwar Ibrahim dan muka pelaku sex itu SEAKAN AKAN MIRIP Anwar Ibrahim, TETAPI bahagian perut pelaku sex itu BUKAN Anwar yang punya! Ertinya BUKAN Anwar Ibrahim, hanya rekaan UMNO .....

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger