DAP LINDUNGI PEMBUNUH KUCINGSanggupkah anda melihat seekor ANAK KUCING yang tidak tahu apa-apa ditendang dan disepak terajang serta dibalun guna kayu untuk memuaskan hatinya sehingga mati.

Ketika aksinya dirakam, budak Cina yang bernama Choa Xio Wei bertindak selamba memukul anak kucing yang belum lagi mengenal dunia. Apakah Choa Xio Wei tidak belajar mata pelajaran sivik atau sekurang-kurangnya mempunyai perasaan kebinatangan?

Setelah berjaya ‘membunuh’ dan menerima anugerah pembunuh, Choa Xio Wei boleh pula memanggil stesen TV NTV7 bagi menyatakan kekesalannya. Wah, banyak senang amoi ni dah jadi pembunuh boleh buat kenyataan akhbar minta maaf.


Yang baiknya, Choa Xio Wei siap buat kenyataan akhbar berlatarbelakangkan DAP. Nampaknya DAP ini menjadikan isu pembunuhan kucing ini sebagai isu politik.

Sepatutnya PAS berdakwah kepada Choa Xio Wei dengan memberikan sedikit tazkirah mengenai sifat kebinatangan atau lebih halus sikit sifat keprihatinan kepada haiwan. 

Insiden ini, mana persatuan pencinta haiwan bagi membela kucing yang telah dibunuh. Tindakan kejam ini perlu dihentikan segera dan bukannya hanya menerima permohonan  maaf. Sebaliknya, Choa Xio Wei minta maaf dengan ibu kucing yang dibunuh itu. Lepas ni, pastinya Choa Xio Wei dihantui kucing yang mati itu. 


Lihat video penuh di sini http://www.papagomo.com/2011/03/wajib-tonton-ahli-dapig-pembunuh.html
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger