PHONE SEXS: TEKNOLOGI TERKINI ADUN PAS PERUPOK

PAS for All. Tidak kisah sama ada anak dara, janda, ibu tunggal, andartu mahupun isteri orang. Semuanya dikebas. Yang penting nikmat nafsu perlu dipenuhi.

Menjadi kewajipan seorang Islam memberikan panduan dan nasihat kepada umat Islam sesaudaranya. Bukanlah niat untuk mengaibkan seseorang lebih-lebih lagi mereka yang bergelar YB ADUN. Pendedahan ini sebenarnya amat perlu memandangkan telah banyak simpang siur pembohongan yang dilakukan PAS ini.

Difahamkan gambar wanita (isteri orang) ini merupakan gambar asli tanpa sebarang editing cuma di bahagian putingnya sahaja terpaksa ditutupi atas sebab-sebab kesihatan. Pun begitu untuk tidak mengaibkan wanita tersebut maka hanya ditayangkan sahaja bahagian payu daranya sahaja. Itupun sudah memadai...


Difahamkan selain gambar, diselitkan juga secebis ungkapan manis lagi lucah yang diperolehi daripada telefon bimbit ADUN PAS Perupok. Pendek cerita dinamakan Phone Seks.... aktiviti ini sangat popular di Jepun dan Korea ketika ini. Nampaknya kini dah ada pengikutnya di Malaysia. Suatu perkembangan yang tidak sihat.

Berita sensasi ini bukan sahaja setakat di sini bahkan difahamkan selepas ini akan ada pendedahan lain yang pastinya membuka mata dan telinga pembaca.
Untuk lebih jelas dan ketahui lebih lanjut sila klik di sini 

Kepada rakyat Sarawak khususnya masyarakat Melayu dan Bumiputera Islam, perbuatan ADUN PAS ini ternyata telah mencalit arang di muka. Sebagai saudara seagama, kita sangat malu melihat perbuatan sebegini yang ternyata tidak mencerminkan sebenar PAS. Perjuangan yang PAS bawakan agama Islam hanya topeng bagi menjaga kepentingan politik.

Jalan terbaik bagi DUN PAS ini pastinya letak semua jawatan termasuk jawatan ADUN dan kemudiaannya menghadapi perbicaraan seperti mana yang dihadapi mentor mereka Anwar Ibrahim. 
Share this article :
 

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Wira Kenyalang™ - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger